American Burger în Banat

American Burger în Banat

Locuind în același cartier cu Zone Café, de multe ori am trecut pragul localului pentru un pahar de bere sau o cafea. L-am considerat întotdeauna un loc comod pentru întâlnirile rapide, cele neanunțate din timp.

Probabil din acest motiv nu m-am gândit la Zone Cafe ca la o locație în care să infuleci, ci doar să bei.

Într-o zi, fiind mai pofticios decât de obicei, secțiunea de burgeri din meniu m-a tras cu ușurință într-o „capcană”. Bine, nu vă gândiți, că nu mi-a trecut nicio clipă prin minte să mă opun, nu e genul meu 😛

Am ales un American Burger. Încă nu știu sigur cum este burgerul pe continentul american, deci nu am termen de comparație. Ce pot spune e că burgerul pe care l-am divorat eu a fost un amestec de gusturi, exact așa cum îmi imaginez eu dintotdeauna că manancă americanii.

American Burger conține chiflă, o chiftea burger de vită, pastă de brânză, brânză cedar, bacon, ceapă caramelizată, jalapen, ou ochi, salată verde și roșie, iar ca garnitură, îi însoțește o porție de cartofi wedges.

Nu îmi criticați greselile în ceea ce privește ingredientele, ele așa apar în meniu și nu vreau să fiu tras la răspundere pentru asta.

Acest burger nu m-a dat pe spate, dar nici nu mi-a dezamăgit așteptările, pentru că nu aveam. Este decent și puțin mai ieftin decât burgerii gourmet din downtown.

Carnea era suculentă, dar nu prea i-am simțit gustul, iar baconul era cam puțin gătit pentru gustul meu. Cel mai mare plus a fost ceapa caramenlizată, care e întotdeauna potrivită într-un burger, la fel ca brânza cheddar.

Probabil ce nu mi-a plăcut la el a fost combinația de ingrediente pentru că gălbenușul de ou tinde să acopere celelalte gusturi, în special pe cel al cărnii. Un alt minus este cel legat de farfuria pe care este servit, deoarece este foarte îngustă, iar acest burger tinde să se destrame foarte ușor.

În concluzie, American Burger este de gustat, dar data viitoare o să cer să nu se adauge și oul ochi….și să mi se aducă multe multe șervețele.

Să îmi fie de bine…și vouă la fel.

 

American Burger de la Zone Café
7.3 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Ceapa caramelizată dădea un gust bun burgerului, iar brânza cheddar, care se topea și se scurgea, îi dădea un aspect plăcut.
Cons
Gălbenușul de ou acoperă celelalte gusturi. Baconul este gustos...dacă este gătit bine. Mi-a fost greu să mănânc American Burger deoarece farfuria era prea mică pentru a-l putea tăia, iar dacă îți place să îl mănînci din mușcături, tinde să se destrame.
Aspect8
Gust7
Combinaţie de ingrediente6.5
Calitate ingrediente7.5
Garnitura7.5
Sos garnitură7.5
Chifla8
Carnea8
Uşurinţa de a-l mânca6
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*