Chiflă mare, conținut mic

American Burger la KM0, o experiență dezamăgitoare

Îmi plac bugerii, dar încerc să mă abțin cât pot de mult pentru că sunt adevărate bombe calorice. Acum că am spovedit gândul vinovăției, vă propun să luăm masa la KM0, un local destul de recent deschis în Timișoara. De altfel, îmi și pare rău să încep seria de articole în acest ton, dar suntem de părere că e mai bine să spui lucrurilor pe nume decât să te ascunzi după deget.

Ambientul

Situat în noua clădire VOX Technology de pe Calea Torontalului, nr. 69, ambientul restaurantului KM0 este pe gustul meu. Are ferestre mari, lumină bogată și decorul este în stil industrial. Combinații de lemn pal și țevi negre sunt un contrast potrivit pentru un astfel de concept, iar pata de culoare dată de pernele ciclam este exact detaliul ambiental care dă viață locului.

Meniul părea destul de variat cu paste, burgeri, pinza, fructe de mare și alte nebunii italienești. Am optat pentru un American Burger, deși oscilam între acesta și un BBQ Burger care promitea sos de BBQ și ceapă în plus.

Ingredientele acestui American Burger sunt:

 • chiflă
 • carne de vită Angus (150g)
 • ketchup
 • salată iceberg
 • roșii
 • brânză cheddar
 • bacon
 • cartofi prăjiți

Impresii

În primul rând, vă rog să recitiți ingredientele și să apoi să vă uitați la următoarele fotografii:

Observați vreo diferență între ingrediente și imagini? Dar între fotografia din meniu și fotografiile de mai sus? Bun, acum să dezbatem. În primul rând, burgerul meu nu a avut bacon, deși în meniu era promis. Apoi, salata iceberg nu prea era iceberg, ci mai degrabă salată normală tip lăptucă. Părerea mea este că era și puțin trecută, dar colegii mei spun că de fapt așa ar fi soiul.

Chifteaua era atât de bine făcută încât pe partea inferioară avea o pojghiță subțire de arsură, suficientă cât să dea un gust amar întregului burger. Să nu vorbim despre faptul că, deși am apreciat macul de pe chiflă, aceasta era mult prea mare pentru o chiftea atât de mică. Am găsit și o mostră de brânză care nu prea avea gust de cheddar. Cartofii au fost relativ buni, dar le-a lipsit sosul, ceea ce i-a făcut foarte uscați.

Îmi plac bugerii chiar dacă mă feresc să îi consum des, dar pot spune lejer că aceasta este cea mai proastă experiență pe care am avut-o cu acest preparat.

Concluzii

Așa cum am spus mai sus, a fost o experiență dezamăgitoare șiîn contrast puternic cu atmosfera din local. Păcat că nu vii la restaurant să admiri designul de interior. Nu recomand să mergeți acolo pentru burgeri. Urmează și alte articole de aici despre alți burgeri degustați de colegii mei, așa că #staytuned.

 

LE: Am uitat să menționez că toată povestea cu American Burger a costat 45 de lei. Mulți bani pentru prea puțin… 🙁

Review 0
4 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Chifla cu mac, cartofii prăjiți
Cons
Carnea prea făcută, lipsa sau schimbarea ingredientelor promise, chiftea mică, chiflă mare
Aspect5
Gust4
Combinaţie de ingrediente2
Calitate ingrediente4
Chifla4
Garnitura5
Uşurinţa de a-l mânca4
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

3 Comments

 1. Cam chel burgerul ala 🙁
  Bine de stiut si de ocolit localul. Multumim!

   
 2. Pingback: Chicken Creek Burger la KM0 - Top Burger Romania

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*