Bacon Cheddar Burger de la Eddie Rocket’s City Diner

Bacon Cheddar Burger de la Eddie Rocket’s City Diner

A devenit un reflex să încerc burgeri noi atunci când sunt plecată în deplasare. Mă macină curiozitatea să văd cum sunt în alte părți. Sunt curioasă de carne, de chiflă, de brânză și de sosuri. Doar legumele mă lasă rece :))). Așa că în momentul în care am aterizat în Dublin am știut că undeva trebuie să mănânc burgeri. Și inițial am zis că un pub este locul ideal, doar că am descoperit Eddie Rocket’s City Diner și nu m-am putut abține.

Eddie Rocket's City Diner

În momentul în care am văzut Eddie Rocket’s City Diner, gândul meu a mers exact la filmele americane. Da, eu eram în continuare în Irlanda. Apoi am făcut tot felul de conexiuni culturale (la câți irlandezi sunt în America, nu cred că putem spune clar cine a pornit the diner trend și cine l-a copiat) și am zis că nu are importanță ce îmi inspiră. Eddie Rocket’s City Diner este locul în care voi consuma primul meu burger irlandez!

De ce Bacon Cheddar Burger?

Am studiat atent oferta variată și am decis să merg pe ceva simplu și concis. După cum îi spune și numele, Bacon Cheddar Burger conține, ca și elemente de bază, bacon (prăjit) și cheddar (topit). Bineînțeles că nu lipsește carnea și nici chifla, iar nota finală este sosul secret Eddie Rocket’s. Legume nu au fost deloc, iar pentru mine acest lucru a fost un mare plus.

Eddie Rocket's City Diner
Sloganul este discutabil!

Impresii

Carnea era foarte gustoasă, la fel și cheddarul. Baconul mi-ar fi plăcut să fie mai cald sau mai crocant. Ceva era ușor dubios la el. Sosul secret mi-a plăcut, deși gustat individual era ușor grețos. Cât despre chiflă, nu era cine știe ce extraordinar, dar nici nu mă pot plânge de ea.

Ceea ce mi s-a părut foarte interesant a fost faptul că deși nici un ingredient nu era exceptional de unul singur, împreună au format un burger foarte bun, pe care l-aș mai mânca și l-aș recomanda oricui. Evident, cuiva cu ficatul puternic, pentru că, lipsit fiind de orice urmă vegetală, nu este o mâncare tocmai ușoară. De aceea nici nu am putut să îl mănânc pe tot :))).

Evident că burgerul meu a venit cu meniul complet. Ce e un burger fără cartofi și fără Coca Cola, până la urmă? Și acești cartofi chiar mi-au plăcut, deși sunt destul de sigură că erau dintre cei congelați și nu varianta proaspătă :))).

În materie de sos, ceea ce am observat este că localurile din Dublin au mai multe variante de sosuri și de ketchup așezate direct pe masă. La Eddie Rocket’s City Diner, de exemplu, aveau sticluțe de ketchup și muștar. În alte părți am primit pliculețe cu maioneză și ketchup. Aceasta este o simplă observație, nu o nemulțumire. Atâta timp cât am un sos pentru cartofi, nu trebuie să fie propriu localului în care îi consum :))).

Eddie Rocket's City Diner

Concluzii

După o plimbare mai lungă prin Dublin am ajuns la concluzia că Eddie Rocket’s City Diner este o franciză. După un studiu mai amănunțit pe internet am descoperit că puteți găsi un restaurant de acest gen în mai multe locuri din Irlanda, inclusiv în Irlanda de nord. Deci este ceva specific țării. Indiferent în care locație Eddie Rocket’s City Diner ajungeți, vă recomand Bacon Cheddar Burger dacă vă plac burgerii foarte clean. Nu tu gusturi sofisticate, nu tu complicații, doar elemente clasice și de efect.

Dacă ați încercat deja așa ceva sau altceva de la Eddie Rocket’s City Diner, aștept recomandări. Plănuiesc să mai vizitez această țară, care mi-a plăcut la nebunie și sigur voi mai ajunge pe la Eddie.

Review 0
7.4 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Un burger foarte clean, cu puține ingrediente, dar care se potrivesc perfect!
Cons
Baconul nu a fost tratat cum trebuie, cât despre chiflă... se putea mai bine.
Aspect6.5
Gust8
Combinaţie de ingrediente8.5
Calitate ingrediente7
Garnitura8
Sos garnitură5
Chifla5.5
Carnea9
Uşurinţa de a-l mânca9
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*