Baconator BunBun

Baconator BunBun

Când Alin mi-a propus să lucrez la SweetLime, nu m-am gândit nici un moment la câte proiecte interesante voi ajunge să particip. Și dacă restul sunt cum sunt, să fiu recenzor de burgeri mi se pare cea mai tare dintre noile mele atribuții. Așa că astăzi, după un prânz absolut delicios, îmi intru în rol și sunt pregătită să vă spun, în termeni foarte tehnici, cam cât este de delicios burgerul de la BunBun.

Baconatorul Angus

Pentru că Alin este un veteran într-ale burgerilor, am mers pe mâna lui atunci când mi-a recomandat să aleg Angus și nu vita obișnuită pentru burgeri. Eu nu fac prea mare diferență între cele două, dar îmi cultiv gustul :D. Ceea ce a contat în alegerea mea a fost prezența baconului crocant și a cepei, la fel de crocante. Ador ceapa crocantă, iar de bacon nici nu mai poate fi vorba.

Baconatorul contine carne de vită, Angus la cerere, roșii, ceapa crocantă, bacon crocant, saltă iceberg, sos barbecue și brânză cheddar. Și chiar daca nu sunt fană roșii în burgeri, de data aceasta nu m-a deranjat pentru că a fost chiar BunBun.

Mi-a plăcut foarte mult și chifla, pentru că avea semințe de dovleac pe ea și nu era tipul acela standard, super sfărâmicios. De fiecare dată când mușcam se ținea foarte bine și singura problemă pe care am întâmpinat-o a fost că îmi fugeau puțin ceapa și varza. Dar erau atât de bune, încât le-am mâncat cu mana, ușor sălbatic, direct din chestia de hârtie în care era pus burgerul.

BunBun

Next time, medium rare

În ceea ce privește carnea, vă spuneam că Alin este expert și m-a sfătuit să încerc medium rare data viitoare. Eu merg pe rețeta tradițională românescă de cele mai multe ori și prăjesc totul CÂT MAI BINE! Da, aici puteți înțelege că le ard puțin :))). Dar după o experiență relativ recentă cu un rib eye gătit de Adi Hădean, poate ar fi cazul să încerc o nouă abordare când vine vorba de carnea de vită. Nu promit nimic, dar voi lua în considera un BunBun medium rare.

Acestea fiind spus, BunBun este de încercat, clar! Burgerii lor sunt atât de buni, încât pleci de la ei lingându-te pe degete.

Baconator BunBun
8.3 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Mi-a plăcut foarte mult chifla și carnea. Când vine vorba despre vită, Black Angus is definitely the way to go! Si mi-a plăcut la nebunie ceapa crocantă.
Cons
Aș fi preferat ca baconul să fie prăjit concomitent cu carnea. Fiind deja prăjit, era puțin rece și nu suficient de crocant.
Aspect7
Gust8.5
Combinaţie de ingrediente9
Calitate ingrediente8
Chifla9.5
Carnea9
Uşurinţa de a-l mânca7
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating(0 votes)

 

One Comment

  1. Pingback: Special Burger BunBun - Top Burger Romania

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*