BLT Burger la Irish Pub

BLT Burger la Irish Pub

Deși Irish Pub este deschis de foarte mult timp, abia acum am ajuns să îl vizitez. Nu credeam că este genul meu, dar m-am înșelat. E un local fun, ce își respectă întru totul numele, decorul amintind perfect de publurile irlandeze. Și ca în orice pub în meniu exista o selecție de burgeri din care puteam să aleg: o variantă cu pui, o variantă cu porc și 2 variante de burger de vită. După un studiu îndelungat, am ales BLT burger, în ciuda oului ce se afla în compoziția sa. Dacă tot eram în Iralanda, kind of, măcar să fiu curajoasă precum irlandezii :))).

Impresii

Vă spuneam că a fost nevoie de curaj pentru a încerca BLT burger pentru că eu nu sunt fană ou în compoziția burgerului. Mi se pare un ingredient ciudat care nu prea se potrivește cu ideea de burger. Poate am văzut prea multe filme americane și de-asta :))), dar vin momente în viață când trebuie să încerci și altceva :D. Acesta a fost unul dintre ele :))).

Ce conținea de fapt BLT burger? Ei bine, o mulțime de ingrediente:

 • chiflă
 • carne de vită
 • muștar (pe care eu l-am eliminat din start pentru că nu îmi place în burgeri :)))
 • ketchup
 • maioneză
 • salată verde
 • ceapă roșie
 • 2 felii de brânză cedar
 • roșii
 • 1 ochi de ou (problematic)
 • 2 felii de bacon crocant
 • castraveți murați
 • cartofi prăjiți
 • rondele de ceapă crocantă
 • sosul casei

irish pub

Mult, nu? Știu, a fost un burger extrem de consistent. Extrem! Nu am putut sub nici o formă să îl mănânc din mână și credeți-mă că am încercat. Mai nou am o pasiune din a încerca să mănânc burgerul așa, măcar la început. Dar BLT burger nu aveam nici o șansă să îl mănânc cu mâna. Până și cu furculița și cuțitul mi-a fost greu. Adică în momentul în care mai aveam un sfert din burger nu mai exista chiflă dedesubt, dar era mult chiflă deasupra :))). A fost foarte straniu.

Acum să trecem la capitolul gust. Surprinzător, nu a fost rău oul din acest burger. Gustul, per total, mi-a plăcut, deși se simțeau extrem de tare castraveții murați. V-am mai spus că eu am o problemă cu murăturile în anumite momente și cu cele din BLT burger nu am fost tocmai pe aceeași lungime de undă. Aveau un gust extrem de pregnant și parcă eclipsa toate celelalte componente. Din fericire, nu erau foarte mulți castraveți și nu îi simțeam de fiecare dată.

Chifla a fost bună. Carnea făcută medium spre well down. Putea fi lăsată puțin mai medium pentru că ar fi fost o idee mai suculentă. Așa mi s-a părut ușor uscată. Sosurile au fost ok, mai ales pentru că am scos muștarul din ecuație. Brânza nu pot spune că am simțit-o foarte tare. Roșiile au fost same old de la supermarket fără gust. Baconul nu mi s-a părut atât de crocant cum îl făceau ei să pară în meniu. Și a venit momentul să trecem la ou.

Aveam toate emoțiile din lume cu oul, dar s-a potrivit. Chiar nu i-a dat un gust aiurea burgerului. Oul era bine făcut și nu s-a scurs în tot burgerul, să îl facă așa ciudat și lipicios :))). Ba mai avea și condimente pe el. CONDIMENTE, doamnelor și domnilor :))). Deci da, cred că de acum în colo voi fi mai puțin reticentă în ceea ce privește burgerii ce conțin ou. Experiența asta mi-a schimbat puțin gustul :D.

În ceea ce privește garnitura, mi-a plăcut faptul că aceasta conținea și rondele de ceapă. Cartofii, banali, nu are rost să vorbim despre ei, dar rondelele de ceapă au fost foarte bune. Nu erau chiar atât de crocante cum m-aș fi așteptat, dar mi-au plăcut mult. Ele veneau însoțite de un sos propriu, barbeque, care a fost ok, le completa bine. Și spun asta eu, care nu sunt neapărat fană a sosului barbeque… maioneză for life :))).

Concluzii

După cum probabil ați înțeles deja, aș vrea să revin la Irish Pub. Mi-ar plăcea să încerc burgerul cu pui, dar și Pub’s Burger. În plus, trebuie să mai menționez și faptul că raportul calitate-preț mi se pare foarte bun. Față de alte localuri, jos pălăria. Având în vedere cât este de popular Irish Pub probabil ați fost deja aici și ați mâncat cel puțin un burger, dacă nu altceva. Deci nu stați pe ganduri și spuneți-mi cum a fost experiența voastră în comentarii.

Review 0
7 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Combinația de ingrediente și rondelele de ceapă.
Cons
Castraveții murați și cartofii prăjiți.
Aspect6.5
Gust7.5
Combinaţie de ingrediente8
Calitate ingrediente6
Garnitura7
Sos garnitură8
Chifla8
Carnea7
Uşurinţa de a-l mânca5
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*