Buffalo chicken burger la In Thyme

Buffalo chicken burger la In Thyme

In Thyme nu s-a deschis de foarte mult timp, dar eram curioasă ce anume gătesc. Localul părea foarte cool pe Instagram așa că așteptările la capitolul mâncare erau destul de ridicate. Până la urmă, cine investește atât de mult într-un restaurant unde mâncarea nu este bună? Și chiar dacă am ajuns total întâmplător la In Thyme, am știut că trebuie să încerc burgerii lor.

Meniul face diferența

In Thyme este unul dintre puținele localuri din oraș cu meniuri digitale. Acest lucru mi-a plăcut foarte mult în special datorită faptului că erau destul de intuitive, dar și inventive. În loc de banalele denumiri cu care eram obișnuită, aici totul era o călătorie. În funcție de preferințele culinare, puteai să mergi oriunde în lume. Burgerii mei erau, evident, în New York. Și dintre toate opțiunile disponibile, am ales Buffalo Chicken Burger. De ce de pui și nu de vită? Pentru că cel de vită avea dulceață de ceapă și nu eram in the mood pentru ea. Cu sau fără afine, dulceața de ceapă nu merge cu burgerii… în capul meu. Poate ea e delicioasă. Dar nu pentru mine!

Și atunci ce conținea așa de minunat Buffalo Chicken Burger?

  • patty rumen de pui scăldat în sos Buffalo picant
  • gorgonzola
  • salată

Nimic sofisticat, nu?

Impresii

Burgerul a fost bun, chiar foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut mult patty-ul deoarece era perfect condimentat și prăjit. Sosul Buffalo a fost și el foarte bun, picant, dar nu atât de tare cât să îți ia foc gura. Chifla era ok, iar restul ingredintelor se contopeau, fără ca vreunul să iasă în evidență peste gustul cărnii.

În ceea ce privește garnitura, cred că In Thyme are unii dintre cei mai buni cartofi din Timișoara. Aurii și copți în cuptor, necongelați, cel puțin după umila mea părere și asezonați cu un sos absolut delicios. Iar dacă pun la socoteală și salata suplimentară ce venea cu burgerul, chiar pot spune că m-am bucurat de o combinație destul de reușită.

in thyme

Concluzii

Buffalo Chicken Burger este un burger ce trebuie încercat dacă sunteți fani ai burgerilor de pui. Mai important, însă, In Thyme este o locație ce trebuie testată pentru că este puțin probabil să fiți dezamăgiți. Eu îmi doresc neapărat să revin și să încerc burgerul de vită, dar și alte preparate din meniul lor.

Voi ați trecut pe la In Thyme? Ce ați încercat acolo? Ce ne recomandați?

Review 0
7.5 Reviewer
10 Users (1 vote)
Pros
Carnea și garnitura.
Cons
Nu am simțit gustul de brânză.
Aspect6.5
Gust7.5
Combinaţie de ingrediente8
Calitate ingrediente7.5
Garnitura8.5
Sos garnitură8.5
Chifla6
Carnea7.5
Uşurinţa de a-l mânca7.5
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*