Burger Champion la El Burrito

Burger Champion la El Burrito

Îmi pare foarte rău că trebuie să spun asta încă de la început, dar acest burger nu este deloc un campion. Deși premiza era una bună și anumite ingrediente mi-au plăcut, au existat câteva aspecte la care El Burrito ar trebui clar să mai lucreze. Dar să începem cu începutul:

De ce l-am ales?

Ei bine… a fost o treabă de sentiment. Pur și simplu l-am văzut pe tipul care împărțea flyerele cu mâna ruptă și mi-a părut milă de el :))). Apoi pe flyer era fix Burger Champion și am zis… de ce nu? Ingredientele păreau promițătoare și mai mâncasem de la burrito, iar în trecut fusesem destul de mulțumită.

Ce conține Burger Champion?

  • carne de vită 100%
  • chiflă
  • salată
  • roșii
  • sosuri
  • ciuperci la grătar
  • cartofi wedges
  • salată e varză

Pare promițător, nu?

el burrito

Impresii

Arăta destul de bine când l-am luat de pe tejghea, doar că era foarte înalt. Clar nu aveam nici o șansă să îl mănânc direct cu mâna. Încă nu am dezvoltat maxilar… astfel încât să deschid gura la 90 de grade :D. Dar aceasta nu avea de ce să fie o problemă. Cuțite și furculițe din plastic se găsesc peste tot, din păcate :D.

Încă de la început nu mi-a plăcut deloc chifla. Nu știu de unde o achiziționează, dar ar fi minunat dacă ar schimba distribuitorul. Chifla aceasta era extrem de fadă și super sfărâmicioasă. Efectiv îți intrau degetele prin ea dacă încercai să ții burgerul în mână.

Nu am fost foarte fericită nici când am descoperit mărarul din conținutul sosului, dar gustul acestuia nu s-a simțit aproape deloc pentru că era carnea extrem de condimentată. Și prin condimentată să înțelegeți sărată. Iar dacă eu spun asta, care am bravat în fața lui Alin că nu am treabă pentru că mănânc super sărat de obicei, este clar adevărat.

Cu roșiile știți deja că nu sunt prietenă deloc în burgeri pentru că nu au gust. Nici cele folosite de El Burrito nu aveau :))). Și ca să fie treaba treabă, vă spuneam acum ceva timp că există o logică în care trebuie să pui ingredientele astfel încât să fie optime. Ei bine, nu cred că ei știau ordinea pentru că au pus salata fix sub carne iar înspre mijlocul burgerului era super moale.

Ciupercile, care erau cumva trademarkul burgerului, chiar mi-au plăcut și l-au mai salvat. La fel și salata de varză ce venea ca și garnitură pentru că mie nu mi-au plăcut așa mult cartofii, niște wedges cam rustici pentru gustul meu.

Concluzii

Aș mai mânca burgeri de la El Burrito?

Sincer, da :))). Poate sunt ușor nebună (de la ciuperci :))) sau am eu așa încredere în oameni, dar nu a fost cel mai rău burger pe care l-am încerca vreodată.

Ar trebui să îi dați voi o șansă burgerului Champion? Ei bine… dacă nu aveți probleme cu mâncărurile sărate și nici mari pretenții în materie de chiflă, puteți. Cert este că nu vorbim despre un burger gourmet, chiar dacă sunt prăjite pe loc atât ciupercile cât și carnea. Deci problema care se pune este doar de asteptari.

Voi ce asteptari aveti de la burgerii pe care ii alegeti?

Review 0
6.4 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Ciupercile foarte gustoase, salata de la garnitură bună.
Cons
Carnea prea sărată, chifla sfărâmicioasă și fadă, salata moale.
Aspect7.5
Gust6.5
Combinaţie de ingrediente6.5
Calitate ingrediente6.5
Chifla5
Garnitura7.5
Uşurinţa de a-l mânca5
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*