Burger Chef Classic la Paradisul Piraților

Burger Chef Classic la Paradisul Piraților

Poate pare ciudat că am ajuns abia acum la Paradisul Piraților, în condițiile în care este deschis de ceva ani buni. Dar mai bine mai târziu decât niciodată. Și mi-a plăcut atât de mult mâncarea și atmosfera și tot, încât abia aștept să revin. Doar că data viitoare mă voi orienta spre o masă unde lumina este mai bună :))). Pentru că Burger Chef Classic a fost cam ce trebuie, dar am doaro amărâtă de poză, destul de urâtă și ea.

De ce Burger Chef Classic?

Ei bine, acum am aflat și eu că la meniul de la Paradisul Piraților a contribuit și chef Cătălin Scărlătescu, iar aici el recomandă 2 burgeri. Perfect, mi-am spus. Oricum voiam să încerc burgerii lor. Când am văzut că mai au și recomandarea lui Chef Scarlatescu, doar ingredientele au mai făcut diferența. Și am ales Burger Chef Classic pentru că nu conținea ou, spre deosebire de Burger Chef Special :D.

Acestea fiind spuse, ingredientele sunt:

  • chiflă cu semințe
  • carne de vită Black Angus
  • sos Barbecue
  • maioneză
  • salată iceberg
  • roșii
  • castraveți murați
  • dulceață de ceapă

paradisul piraților

Impresii

După ultima experință cu burgeri, am avut ceva emoții. Chiar dacă Burger Chef Classic era recomandat de Cătălin Scărlătescu, nu stă el în fiecare zi să supravegheze cum îl fac oamenii de la Paradisul Piraților. Dar a fost suficientă o gură ca să mă liniștesc.

Chifla mi-a plăcut. Avea consistența necesară ca să îmi placă și semințe de dovleac pe deasupra, pentru un plus de savoare.

Carnea a fost absolut delicioasă, medium-rare, cu ceva brânză pe ea, pe care nu știu de ce nu am trecut-o la ingrediente, dar nu am văzut-o în meniu :))).

Sosurile nu pot spune că m-au impresionat, dar au fost ok. Nu mi-au plăcut deloc castraveții murați, dar eu am oricum o problemă cu murăturile. Adică nu îmi plac castraveții moi și cu prea mult oțet, iar aceștia exact așa erau. Dulceața de ceapă sincer nu mi-o amintesc DELOC. Nu am simțit deloc gustul ei. Poate nici nu era :))).

În ceea ce privește garnitura, Burger Chef Classic venea cu cartofi și salată coleslaw. Nu, nu avea nici un sos, dar de data aceasta nici nu am avut nevoie. De ce? Pentru că salata era foarte bine făcută și avea suficient sos pentru a completa perfect cartofii.

Concluzii

Abia aștept să revin la Paradisul Piraților. Chiar dacă nu vreau să încerc Burger Chef Special, mai au ei multe alte chestii în meniu, inclusiv burgeri, pe care le-aș testa. În plus, dacă mai iau în considerare și atmosfera, care chiar se ridică la numele localului, ceva destul de rar în Timișoara, cum aș putea să nu vreau să revin.

P.S. Și creveții sunt minunați!

Review 0
7.2 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Carnea absolut divină, salata coleslaw ce a înlocuit perfect garniturii.
Cons
Burgerul era super dezintegrabil și până și să îl tai mi-a fost destul de greu.
Aspect6
Gust8.5
Combinaţie de ingrediente7.5
Calitate ingrediente7
Garnitura7
Sos garnitură8
Chifla7
Carnea9
Uşurinţa de a-l mânca5
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

One Comment

  1. Pingback: Juicy Lucy la zai apres cafe - Top Burger Romania

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*