Burger cu carne Homemade

Burger cu carne Homemade

Homemade este pentru cunoscători. Și o spun la modul cel mai serios. Pentru că, dacă nu știi unde să mergi, nu ai cum să ajungi la Homemade. Nu au nici un semn la stradă. Nimic din înfățișarea clădirii nu îți sugerează că aici s-ar afla unul dintre cele mai cosy și mai interesante restaurante din Timișoara. Și dacă prima oară am ales, la sugestia lui Alin, salata Homemade, a doua oară a trebuit să încerc burgerul. Eram sigură că o să am parte de o surpriză plăcută.

De ce burger cu carne?

Pentru că era singurul cu carne de vită :))). Homemade nu are multe variante când vine vorba de burgeri, dar nici nu are nevoie de ele. Un burger cu carne de vită bun și un burger cu pui sunt mai mult decât suficiente pentru un local ce nu este dedicat acestui tip de mâncare.

Ce conține burgerul cu carne?

 • chiflă
 • sos BBQ
 • muștar
 • ketchup
 • brânză Cheddar
 • ceapă roșie
 • carne tocată
 • bacon

În plus, primești, după cum și trebuie, cartofi cu sos BBQ, pentru că burgerul nu este mai nimic fără o garnitură pe măsură.

Homemade

Secretul burgeristului

Încă de la început mi-a plăcut modul de prezentare al burgerului cu carne. Este extrem de ordonat și, cel puțin vizual, îți vine să îi faci poze în continuu. Iar partea cea mai faină este că atunci când îl tai, secțiunile rămân complet compacte. Cred că este unul dintre puținii burgeri pe care l-am mâncat atât de ușor.

Succesul structurii burgerului cu carne este dat de ordinea ingredientelor. Acum o să vă dezvălui din secretele burgeristului, pe care mi le-a dezvăluit și mie Alin. Este foarte bine de știut dacă vreți să faceți burgeri acasă.

 1. Sosul poate fi pus pe partea de jos a chiflei, dar niciodată roșia. Pentru că roșia înmoaie chifla, iar rezultatul nu este cel scontat.
 2. Dacă vreți să poziționați roșia sub carne, aveți grijă să așezați un strat de ceapă între ea și chiflă.
 3. Salata nu se pune sub carne pentru a evita scofâlcirea sa.
 4. Brânza se pune întotdeauna peste carne, ca să se poată topi puțin.

Homemade

Cum a fost burgerul cu carne de la Homemade?

Burgerul mi-a plăcut foarte mult. Am avut o problemă cu chifla deoarece nu avea consistența pe care aș fi vrut-o eu. Era puțin prea tare. Dar carnea mi-a plăcut foarte mult. Nu m-a deranjat deloc ceapa. Baconul este un ingredient pe care îl prefer de fiecare dată în burgerii mei. Și acesta a fost super pentru că era crocant și perfect.

Muștarul nu este un ingredient pe care să îl tolerez în mod normal în burgeri, dar sincer vă spun că acum ori am cerut fără, ori nu l-am simțit pentru că nu mi-l amintesc deloc!

Mi-au placut mult și cartofii wedges, condimentați și copți în cuptor. Doar sosul lor… nu a fost exact ce prefer eu. Adică sosul era bun, dar mie imi place mai mult maioneza cu cartofi. Orice fel de sos pe baza de maioneză merge, până la urmă. Cred că rădăcinile mă cheamă :))).

Homemade

Acestea fiind spuse, mă declar mulțumită de burgerul cu carne de la Homemade și pregătită să încerc și a doua variantă, burgerul cu pui crispy. Ceva îmi spune că și acesta va fi destul de bun. De fapt… cineva mi-a spus asta deja :))).

Review 0
8.1 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Structura foarte bună, gustos, perfect pentru iubitorii de carne de vită și de bacon.
Cons
Chifla nu a fost chiar ce mi-aș fi dorit și nici sosul garniturii.
Aspect9
Gust8.5
Combinaţie de ingrediente8.5
Calitate ingrediente8.5
Garnitura9
Sos garnitură6
Chifla6
Carnea9
Uşurinţa de a-l mânca8
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*