Burgeri la Grill House ”The Corner” în Amsterdam

Burgeri la Grill House ”The Corner” în Amsterdam

Scurta noastră vizită în Amsterdam a fost ceva total neașteptat, dar în momentul în care ni s-a făcut foame am știut că trebuie să mâncăm burger. Nu venim atât de des în Amsterdam încât să ne permitem să ratăm ocazia. Așa că am intrat în Grill House ”The Corner”, am studiat meniul și am ales.

Ingrediente și impresii

Meniul era destul de diversificat și deja se vedea că am ajuns în Europa pentru că burgerii se îndepărtau pe alocuri de rețeta clasică. Totuși, eu am ales să rămân tradițională, cu un simplu Cheese and Bacon Burger, în timp ce hubby a zis să păstreze puțin din izul tropical al întregii noastre excursii, alegând un Hawaiian Burger.

Ce conțineau burgerii? Chiflă, evident, chiftea, salată și cheddar, acestea fiind elementele comune. Diferența a constat în bacon, în cazul burgerului meu și o felie mare de ananas, în cazul Hawaiian Burgerului.

grill house ”the corner”

Chifla nu era cine știe ce, doar o simplă chiflă cu susan. Chifteaua era ok, dar puțin prea well done față de preferințele mele. Am gustat ambele chiftele, dar nu am observat nici o diferență. Totuși, mi-a plăcut mai mult Hawaiian Burger decât Cheese and Bacon Burger deoarece îmi place la nebunie combinația de dulce cu sărat. Ananasul este un mare plus în orice burger, din punctul meu de vedere. Baconul era bun, dar, cumva, nu m-a dat pe spate. După ce am gustat burgerii de la Gordo chiar am o altfel de apreciere pentru un clasic.

Nu mai știu dacă burgerii de la ”The Corner” aveau sos, presupun că da pentru că altfel simțeam că sunt prea seci și asta sigur mi-aș fi amintit :))). Cert este că dacă aș mai ajunge în Amsterdam aș mai mânca aici.

grill house ”the corner”

În materie de garnitură, cartofii nu au fost cine știe ce, iar sosurile veneau direct din pungă. Existau și ceva legume în farfurie, dar nu au avut nici un gust. Cred că și la capitolul garnitură Panama m-a dat complet peste cap :))). Nu voi uita cartofii de acolo cât voi trăi.

Concluzii

Un burger la Grill House ”The Corner” merită încercat clar. Recomandarea mea, dacă vă place combinația de dulce și sărat este, evident, Hawaiian Burger. Dacă nu, sunt sigură că orice veți alege va fi satisfăcător. Cât despre review, notele vor reprezenta media celor doi burgeri pentru că așa mi se pare corect :D.

grill house ”the corner”

Review 0
7.2 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Combinația de dulce-sărat din Hawaiian Burger.
Cons
Garnitura în totalitate.
Aspect8.5
Gust8.5
Combinaţie de ingrediente8.5
Calitate ingrediente8.5
Garnitura5
Sos garnitură4
Chifla6
Carnea8
Uşurinţa de a-l mânca8
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*