Burger la restaurant Wonder în Cluj

Burger la restaurant Wonder în Cluj

Am ajuns la Cluj seara pe la 9 și urma să stăm la Wonderland Cluj Resort. Ne era, evident, foame, după un drum de 4 ore ce a părut interminabil și ne-am bucurat să descoperim că restaurantul Wonder, din incinta resortului, încă era deschis. Am studiat puțin oferta, nu foarte diversificată și am descis să mâncăm burger. Era un singur fel disponibil, deci nu avem de unde alege, dar am zis că ce-o fi o fi.

Am devenit destul de mofturoasă când vine vorba de mâncare pentru că gustul mi s-a rafinat :))). Am discutat enorm cu Alin despre burgeri, despre cum ar trebui să fie ei, despre cum ar trebui să arate și ce gust ar trebui să aibă fiecare element în parte, încât acum am ajuns să analizez fiecare burger de parcă aș fi ceva specie de inspector. Și mai nou, nimic nu mă mai mulțumește complet. Asta este bine, pe de-o parte, dar rea pe cealaltă. Totuși, cu acest ochi critic am privit și burgerul de la restaurant Wonder, relativ clasic în compoziție.

Burgerul de la restaurant Wonder conține:

  • pulpă de vită
  • pulpă de porc
  • salată Coleslaw
  • ceapă roșie
  • roșii
  • castraveți murați
  • condimente
  • sosuri, bacon și brânză, netrecute în meniu

restaurant wonder

Impresii

Combinația de vită și porc nu o mai consider foarte comună. Am început să mă aștept la burgeri mai clean, făcuți dintr-un singur fel de carne, dar asta am primit, asta am mâncat :D. Chifteaua nu a fost cine știe ce. Am gustat-o separat, dar nu m-a prea impresionat. Puțin mai multe condimente ar fi fost minunate.

Legumele erau proaspete, iar sosul din burger destul de bun. Castraveții murați mi-au plăcut mult. Brânza și baconul au contribuit la impresia generală de clasic a burgerului. Acestea au fost bune, deși mi-ar fi plăcut ca baconul să fie crocant. Nu știu cum a fost gătit, dar nu părea să fi ajuns pe grătar sau în tigaie deloc.

Salata Coleslaw a venit ca și garnitură, însă nu pot spune că a fost cine știe ce. Mie îmi place mai mult cea de la KFC, sinceră să fiu, iar acest lucru nu este tocmai un plus pentru restaurant. Tot garnitură au fost și cartofii wedges, care mi-au plăcut foarte mult. Erau făcuți puțin în coajă și foarte buni.

Per total, gustul a fost bun, nu mă pot plânge de acest aspect, dar aș fi vrut parcă ceva mai mult. Aș fi vrut să fie carnea mai gustoasă. Aș fi vrut o salată Coleslaw mai bună. Aș fi vrut să nu fiu așa o mofturoasă pentru că, pe lângă alți burgeri pe care i-am mâncat în această mare aventură burgeristică, cel de la restaurant Wonder a fost magnific.

Concluzii

Evident că abia aștept să mai mănânc burgeri la Cluj. Abia am început explorările. Aș mai mânca chiar și la restaurant Wonder dacă aș fi cazată la Wonderland Cluj Resort, dar nu m-aș deplasa din Cluj doar pentru asta. Poate doar dacă aș vrea să mai admir peisajul pentru că este genial. Clujul se vede absolut superb din incinta restaurantului și ceva îmi spune că vara, pe terasă, ar fi mai frumos.

Acum hai să trecem la note mai bine cu mențiunea că voi nota salata Coleslaw la secțiunea sos pentru garnitură.

Review 0
7.4 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Un gust clasic, destul de echilibrat
Cons
Baconul necrocant și salata coleslaw
Aspect6
Gust8.5
Combinaţie de ingrediente8.5
Calitate ingrediente8
Garnitura9
Sos garnitură6
Chifla7
Carnea7
Uşurinţa de a-l mânca7
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*