Burger de carne de vită Uruguay maturată

Burger de carne de vită Uruguay maturată

Fiind primul articol, nu ştiu dacă să trec la subiect şi să fac o simplă recenzie sau să vorbesc mai mult despre visul meu, pentru că „I have a dream”.

Nu locuiesc de foarte mult timp în Timişoara, deşi m-am născut aici. După 13 ani de trăit în străinătate – cu noroc – m-am întors acasă, în Timişoara. Am locuit în Italia tot acest timp şi am avut timp să mă îndrăgostesc de mâncare bună în sânul „celei mai bune bucătării din lume”. Da, chiar cred că bucătăria italiană se poate mândri cu multe dintre cele mai bune reţete din lume, dar şi de ingrediente cu tradiţie – mai ales dacă vorbim despre brânzeturi şi mezeluri, sau salumi e formaggi, că mulţi dintre voi ştiu despre ce e vorba.

Pasiunea pentru mâncare mi-a rămas, dar am descoperit o nouă pasiune, puţin mai nişată, în Timişoara. Cea pentru burgeri, şi nu vorbesc despre Mec sau Cheiefsi ci de acei burgeri gourmet care sunt la modă în Timişoara şi în România.

Îmi place atât de mult ideea de a consuma un burger bun încât logodnica mea se deja amuză pe seama mea atunci când alegem un nou restaurant pentru prânz sau cină.

De cele mai multe ori ea nu se lasă „păcălită” să comande burger ca şi mine, dar se şi bucură împreună cu mine, mai ales dacă burgerul „este ceea ce trebuie”.

Tot din pasiune, şi pentru că în ultima vreme am avut ocazia să consum burger în peste 15 locaţii, am decis să scriu despre experienţele mele şi să va fac parteneri de călătorie, prin articolele mele, pentru că sunt În căutarea unui 10 perfect.

Uraţi-mi succes!

Acum mă întorc la subiect, adică la prima recenzie de pe Top Burger

burger de vita uruguay @Fabrika

Ieri, în 10 martie, am fost pentru prima dată la @FABRIKA în Iulius Mall Timişoara, deşi aveam în plan să mergem de ceva vreme.

Organizarea este inovativă pentru Timişoara: faci comandă şi primeşti un chip care începe să vibreze atunci când comanda ta e gata şi poţi merge să o ridici.

Decorul mi-a plăcut chiar mai mult de atât, pentru că ingredientele sunt la vedere, ca la piaţă, şi aproape că le poţi atinge pentru a le simţi prospeţimea.

Meniul este presărat de feluri interesante pe care le vom încerca pe traseu, dar fiind pentru prima dată în această locaţie, ştiţi deja că eu am vrut să comand un burger.

Am ales un burger @FABRIKA cu carne de vită Uruguay maturată. L-am primit după 10 minute, timp în care ne-am bucurat de un aperitiv cu vin şi bruschette – dacă comanzi bruschette, asigură-te că precizezi să le primeşti la aperitiv, altfel îţi vor veni împreună cu restul felurilor.

Aspectul mi-a plăcut mult, mai ales pentru culorile vii pe care le aveau ingredientele şi pentru chifla care arăta foarte bine.

Burgerul per total a fost gustos şi echilibrat, bună combinaţia de ingrediente şi mai ales carnea foarte fragedă, suculentă şi gătită perfect (puţin în sânge).

Din păcate, aspectul nu a fost în întregime satisfăcut de prospeţimea ingredientelor, dar în special de chifla care, la consistenţă şi la gust nu se îndepărta mult de o chiflă de la Mec. La prima muşcătura (da, îmi place să mănânc burgerul din muşcături, nu cu furculiţa şi cuţitul), pâinea a început să se destrame şi ingredientele să curgă din el.

O altă dezamăgire au fost cartofii wedges, puţin cam plini de grăsime, iar unii dintre ei erau prăjiţi „de tot”.

cartofi wedges prea prajiti

Cu alte cuvinte, m-am bucurat de burgerul @FABRIKA, dar nu chiar atât de mult încât să cred că aici aş putea găsi acel 10 perfect la care visez de multă vreme.

În concluzie, burgerul @FABRIKA nu este o chiar dezamăgire, dar pentru 39 de lei mă aşteptăm la ceva mai mult.

Vă invit şi pe voi să îl încercaţi sau dacă aţi făcut-o deja, lăsaţi un comentariu mai jos.

Să ne fie de bine!

 

Un burger bun, dar nu stralucit!
7.4 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Aspectul şi gustul echilibrat
Cons
bacon-ul era semi-gătit, iar chifla s-a dezintegrat
Aspect9
Gust8.5
Combinaţie de ingrediente8.5
Calitate ingrediente8.5
Garnitura6.5
Sos garnitură7.5
Chifla4
Carnea9
Uşurinţa de a-l mânca5
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*