Cheeseburger la Joy Pub

Cheeseburger la Joy Pub

Ne place să primim sugestii din partea comunității TopBurger. Este indicatorul eficienței noastre. Oamenii nu doar că sunt interesați de acest subiect, ci au și ceva de spus în legătură cu el, iar acel ceva constă, de cele mai multe ori, în recomandări. Așa am ajuns la Joy Pub, pentru că noi căutăm ”un burger de 10”.

Ingrediente

Sincer, mă așteptam la o gamă mai variată de burgeri la Joy Pub, dar în meniu existau doar 2: Cheeseburger și Joy Burger. Joy Burger suna foarte dubios (”patty din vită Angus coaptă în aluat, varză și castraveți murați, cheddar și cartofi prăjiți cu sos”) așa că am ales Cheeseburger. Până la urmăm atunci când coci ceva în aluat, chiar poți spune despre el că e burger?

joy pub

Cheeseburgerul, în schimb, avea următoarele ingrediente:

  • patty din vită Angus
  • chiflă făcută în casă cu mozarella
  • sos de ardei copți
  • cheddar
  • salată
  • roșie
  • cartofi prăjiți
  • sos

Suna destul de bine, nu? Așa am zis și eu, ba chiar am fost curioasă și, cumva, eram destul de sigură că mă voi lămuri foarte repede deoarece erau super puține persoane în local cu noi.

Impresii

Nu a fost chiar așa. Am așteptat vreo 40 de minute să ne vină comanda. Habar nu am cum a fost posibil așa ceva, dar am încercat să mă calmez spunându-mi că important este să fie bună mâncarea.

Când a venit, burgerul arăta destul de bine. Chifla era ușor mai micuță decât carnea, dar mai bine așa decât invers :D. La prima gustare am fost plăcut surprinsă. Carnea mi se părea bună și cu o aromă destul de cunoscută. Chifla a fost una dintre cele mai bune ce le-am mâncat ever, având mozarella în interior. Singurul ei neajuns a fost că era puțin nefăcută înspre interiorul burgerului. Dacă era foarte puțin prăjită înainte să fie pusă pe burger, ar fi fost perfect.

joy pub

Pe măsură ce am mâncat burgerul, am înțeles de ce îmi părea așa cunoscut gustul cărnii: era exact ca și pleskavița. Acum, eu nu știu exact din ce se face pleșkavița, dar mă îndoiesc profund că ingredientul de bază este black Angus. Vorbim despre un produs care se vinde cu 10 lei în anumite locații. Faptul că patty-ul de la Joy Pub avea gust exact ca și pleskavița nu cred că vorbește prea bine despre ei. Adică mie mi-a plăcut pentru că îmi place pleșkavița, dar atunci când comand un burger, aș vrea să primesc un burger cu gust de burger, nu altceva.

Nu știu unde era sosul de ardei copt, pentru că nu l-am indentificat. Nici nu înțeleg de ce nu era trecută ceapa între ingrediente. Pentru că era o ceapă foarte bine călită, cu un gust foarte bun. Era ușor dulceagă și completa frumos aroma generală de pleskaviță a preparatului :D.

Cheddarul a fost ok, salata proaspătă, iar felia de roșie era dinspre cotor, dar nu aș fi sesizat asta dacă nu s-ar fi dezintegrat așa burgerul pe măsură ce îl mâncam. Poate la început aș fi putut să îl consum din mână, însă pe măsură ce bucata inferioară de chiflă s-ar fi consumat, ar fi devenit imposibil pentru mine să continuu în acest ritm.

joy pub

Cartofii nu mi-au prea plăcut pentru că erau mult prea subțiri pentru gusturile mele. Mă simțeam de parcă mâncam snacksuri din alea gen cartofi prăjiți, dar poate treaba nu ar fi fost așa de gravă dacă îmi plăcea sosul. Nu știu cum era făcut, însă acest sos era mult prea acrișor pentru gusturile mele. Clar!

Concluzii

Joy Pub nu are burgeri de 10. Cheeseburgerul este mai mult pleskaviță, iar Joy Burger este o plăcintă ciudată. Din păcate, nu are nici sandwichuri de 10. Pulled Pork Sandwich putea fi numit la fel de bine Rumeguș Sandwich, atât de ațoasă era carnea de porc. Localul are potențial, dar ar avea nevoie și de un quality control al rețetelor a.s.a.p.

joy pub

Dacă ați fost și voi la Joy Pub, nu ezitați să ne vorbiți despre experiențele voastre. Lăsați-ne un comentariu sau oferiți un rating burgerilor.

Dacă aveți alte recomandări, le așteptăm cu drag.

Review 0
6.5 Reviewer
8.2 Users (2 votes)
Pros
Chifla.
Cons
Cartofii și sosul, plus gustul general de pleșkaviță al burgerului.
Aspect8
Gust5
Combinaţie de ingrediente9
Calitate ingrediente5
Garnitura5
Sos garnitură4
Chifla8.5
Carnea5.5
Uşurinţa de a-l mânca8.5
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*