Cheeseburger la Riviere Brasserie

Cheeseburger la Riviere Brasserie

Ca orice locuitor al Timișoarei, cunosc Riviere de foarte mult timp. Am fost aici la ceva evenimente. Și poate tocmai din acest motiv, nu aș fi crezut NICIODATĂ că la Riviere pot mânca burgeri. Mi se părea mult prea fancy pentru așa ceva. Dar, după ce am studiat atent meniul și am descoperit secțiunea destul de generoasă dedicată burgerilor, am știut că trebuie să îi încerc.

De ce cheeseburger?

Pentru că sunt fan brânză :)))). Este cel mai simplu și mai onest răspuns pe care vi-l pot da. Între regular burger fără brânză și cheeseburger, îl aleg pe cel din urmă fără să stau pe gânduri. Brânza face totul mai bun :))). Și asta știu de la un expert în brânză, care nu apare niciodată la televizor :P.

Ce conține cheeseburgerul?

Descrierea oficială este cam așa: clasicul cheeseburger cu carne suculentă de vită, alături de un mix de brânzeturi delicioase, într-o chiflă proaspătă, făcută în casă.

În afară de aceste ingrediente, în chifla proaspătă se mai găseau salată, roșii, bacon, mărar (dintr-un motiv total necunoscut și de neînțeles) și altceva nu îmi mai amintesc. Dar pe chifla proaspătă trona ditamai ardeiul iute, puțin copt.

Riviere

Impresii

Primul lucru care m-a șocat la acest cheeseburger a fost dimensiunea. Cred că pot spune fără probleme că acesta a fost unul dintre cei mai mari burgeri pe care i-am mâncat ever. A fost atât de mare încât, deși îmi era super foame, nu am putut mânca tot. Nu mi-a venit să cred.

Ardeiul, pentru mine, a fost ceva mai mult decât pur decorativ. Pentru că, în momentul în care a fost fixat pe cheeseburger, țepușa care îl ținea a reușit să facă destul de picant conținutul, în zona de mijloc a burgerului. Exceptând acest aspect, cheeseburgerul, per total, a fost foarte bun, dar foarte greu de mâncat. Nu se ținea nici măcar pentru a-l tăia pentru poze, deci clar nu aș fi avut cum să îl mănânc ținându-l în mână.

Gustul mi-a plăcut foarte mult, până am descoperit mărarul, pe care m-am chinuit să îl evit. Nu înțeleg de ce ar pune cineva mărar într-un burger. Carnea a fost foarte bună, gustoasă, medium rare, pentru prima dată. Mi-a plăcut faptul că m-a întrebat chelnerița dacă îl vreau așa sau nu. Baconul a fost foarte bun, deși nu erau chiar toate feliile suficient de bine prăjite. Cel puțin nu pentru gusturile mele.

Chifla minune era puțin cam arsă și destul de sfărâmicioasă, dar ok în principiu. Singura problemă este că nu îmi amintesc deloc brânza :))). Paradoxal, nu? L-am ales pentru brânză și acest ingredient mi s-a șters complet din amintire.

În ceea ce privește garnitura, cartofii au fost foarte buni, doar că sosul era barbecue și v-am mai povestit eu că nu este chiar preferatul meu. Dați-mi orice sos pe bază de maioneză și mă declar fericită. În plus, la dorința lui Flavius, am comandat și o salată coleslaw, care a fost foarte bună și a contribuit substanțial la impresia generală asupra mesei.

Concluzii

Ceva îmi spune că voi reveni la Riviere. Mai au vreo 2 burgeri pe care vreau să îi testez. Și dacă sunt cel puțin la fel de buni ca și cheeseburgerul, sigur voi fi mai mult decât satisfăcută. Voi ați mâncat burgeri la Riviere? Cum vi s-au părut?

Review 0
6.8 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Baconul mi-a plăcut foarte mult, la fel și carnea și garnitura.
Cons
Faptul că era destul de picant în anumite zone, mărarul și dificultatea cu care se mănâncă.
Aspect7
Gust6.5
Combinaţie de ingrediente7
Calitate ingrediente7.5
Garnitura8.5
Sos garnitură6
Chifla6
Carnea8.5
Uşurinţa de a-l mânca4
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*