Chicken burger la E10 Burgers

Chicken burger la E10 Burgers

E10 Burgers a apărut destul de recent în Timișoara și mi-am tot propus să mănânc la ei, dar abia recent s-a ivit ocazia. Pentru că ei oferă și livrare la domiciliu, când verișoara mea i-a descoperit pe aplicația ”Eu ce mănânc” am știut că a venit momentul să testez acești burgeri. Și chiar dacă burgerul de vită nu mai era disponibil, cel de pui părea destul de apetisant, așa că l-am comandat și am așteptat cuminte să văd ce urmează să primesc.

Ingrediente și impresii

După cum spuneam, burgerul de pui conținea lucruri ce mi-au făcut din start cu ochiul:

  • chiflă albă, moale și pufoasă
  • pulpe de pui
  • castraveți murați
  • bacon
  • salată coleslaw
  • muștar – dar am cerut fără
  • ketchup
  • roșii
  • cartofi prăjiți

E10 burgers

Am fost foarte plăcut surprinsă de faptul că burgerii au ajuns la noi calzi. M-a bucurat foarte tare faptul că ei conțineau pulpe de pui și nu piept, eu preferând pulpele pentru că sunt mai gustoase. În plus, chifla nu era chifla standard din magazin, ci o chiflă ce părea proaspăt pregătită sau destul de proaspăt pregătită, iar acest lucru este un mare plus pentru orice burger.

În ceea ce priveșe restul ingredientelor, să începem cu salata coleslaw. Aceasta îmi place, în mod normal, dar de data aceasta era ceva în ea, ceva ce pentru mine aducea cu hreanul și nu i-a dat un gust la care nu mă așteptam și care nu m-a dat pe spate. Baconul a fost ok, la fel și castraveții murați. Problema a fost că exista ceva rucolla în compoziție, cu care eu nu am nici o problemă în mod normal. Însă în cazul acesta rucolla s-a transformat complet într-o masă diformă și moale. Cartofii mi-au plăcut mult datorită condimentelor de pe ei, dar nu am înțeles de ce nu aveau sos.

Concluzii

Deși burgerul meu nu a fost chiar ceea ce mă așteptam, nu pot spune că a fost nici o dezamăgire totală. Mai mult, sandwichul cu vită al verișoarei mele, din care evident că am gustat, a fost foarte bun. Așa că iau foarte serios în considerare să mai încerc burgeri de la ei pentru a-mi forma o impresie definitivă.

E10 Burgers

Voi ați încercat burgerii de la E10 Burgers? Ce recomandări aveți pentru noi?

Review 0
7.1 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Chifla, pulpele de pui și cartofii.
Cons
Salata coleslaw și rucola.
Aspect7
Gust6
Combinaţie de ingrediente7.5
Calitate ingrediente6
Garnitura7
Chifla8
Uşurinţa de a-l mânca8
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*