Chicken Creek Burger la KM0

Chicken Creek Burger la KM0

Când Alin a venit cu ideea să mergem să mâncăm la KM0 am crezut că glumește. Singurul km 0 de care știam este o bornă kilometrică de lângă Facultatea de Construcții. Și acolo sigur nu se face nimic de mâncare. Dar se pare în clădirea Vox Technology a apărut un nou KM 0, un restaurant proaspăt deschis despre care Teodora vă vorbea săptămâna trecută. Și dacă experiența ei nu a fost una plăcută, din păcate, nici la mine nu s-a îmbunătățit treaba.

De ce Chicken Creek Burger?

Am știut clar că urmează să mănânc burger încă din momentul în care am pus piciorul pe ușa restaurantului. A devenit un mic defect profesional. Și având în vedere cum arăta locația (foarte bine) și ce prețuri practică (foarte mari), vă dați seama că mă gândeam că o să mănânc burgerul vieții mele.

Am ales Chicken Creek Burger pentru că nu prea aveam chef de carne de vită. Și mai era și singurul burger ce avea sosul lor specific. Plus că restul ingredientelor sunau bine:

  • chiflă
  • piept de pui
  • bacon
  • brânză
  • salată
  • sos KM0
  • cartofi prăjiți

chicken creek burger

Impresii

Încă din momentul în care ne-a venit comanda am fost ușor surprinsă de dimensiunea chiflei în raport cu restul ingredientelor. Și când spun ușor surprinsă sunt chiar drăguță. Pentru că adevărul este că aveam ditamai chifla și super puțin ingrediente în rest. Adică la finalul mesei eu mai rămăsesem cu jumătate din ambele părți ale chiflei. Atât de multă până aveam. Și dacă apare vreodată întrebarea: Ce preferi, o chiflă mică și carne mare sau o chiflă mare și carne mică, acum știu clar răspunsul!

Bine, dacă problema ar fi fost doar legată de excesul de pâine, poate nu mă plângeam, dar în momentul în care am început să mănânc am descoperit că nici carnea nu este exact ce trebuie. Adică dacă o combinai cu restul ingredientelor, avea un gust acceptabil, dar de capul ei, era horror. Și chiar nu m-a deranjat faptul că era o chiftea din piept de pui (teoretic). Am mai mâncat genul acesta de burgeri și au fost foarte buni. Problema a fost că era condimentată super aiurea. Sare nu avea mai deloc. Și, ca să fie treaba magică până la capăt, rămâneai cu un gust amar în gură după fiecare înghițitură.

Despre restul ingredientelor ce să vă mai spun? Baconul nu era prăjit aproape deloc. Brânza nici nu mi-o amintesc. Salata o știu pentru că era verde :))). Și au mai existat roșii în Chicken Creek Burger, care nu știu ce căutau acolo pentru că nu erau în planul de zbor. Sosul nu a fost nimic special, nici nu mi-l mai amintesc. Și faptul că nu am avut sos la cartofii prăjiți mi s-a părut abominabil. Așa am ajuns? În 2019 să nu avem sos la cartofi? Măcar să mă anunțe cineva ca să îmi comand separat. Pentru că e criminal să mănânci cartofii goi.

Concluzii

Șansele să revin la KM0 sunt destul de mici… spre 0 :))). Adevărul este că nu m-ar fi deranjat neapărat un burger rău, dacă era măcar ieftin :))). Din păcate, eu pot să mănânc aproape orice… în afară de legume fierte :))). Dar în condițiile în care îmi dai un burger super scump, păi să fie de toți banii.

Review 0
4.4 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Cartofii erau ok și chifla chiar era bună. Păcat de ea!
Cons
Carnea, dimensiunile, lipsa sosului la cartofi.
Aspect4
Gust4
Combinaţie de ingrediente4
Calitate ingrediente3.5
Chifla6
Garnitura5
Uşurinţa de a-l mânca4
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*