El Mexicano Loco la Jack’s Bistro

El Mexicano Loco la Jack’s Bistro

Știam că Teodora este puțin obsedată de Jack’s Bistro pentru ca m-a mai dus aici. Așa că nu a fost nici o surpriză când a venit cu ideea să ieșim în același local de ziua ei. Și pentru că am ajuns mai repede, am avut ocazia să studiez meniul și să mă bucur de toate produsele noi care apăruseră în el. Deși a fost greu să decid ce anume să comand, am mers pe ideea de burgeri și pe ceva mai atipic: El Mexicano Loco.

De ce El Mexicano Loco?

Pentru că părea super exotic. Și pentru că, în ultima vreme, am o chestie nedefinită cu mâncarea picantă. Nu pot spune că îmi place la nebunie. Dar simt nevoia să o consum. În plus, a fost prima oară când am găsit boabe de fasole roșie și porumb într-un burger. Iar porumbul îmi place la nebunie. Excluzând ingredientele cu specific mexican, El Mexicano Loco mai contine:

  • carne de vită,
  • castraveți murați
  • sos Fresh Garden
  • sos BBQ homemade
  • sos picant
  • maioneză
  • rondele de ceapă roșie
  • bacon
  • brânză cheddar
  • chiflă cu semințe de susan

el mexicano loco

Impresii

După obișnuita ședință foto, ne-am apucat de mâncat. El Mexicano Loco s-a dovedit o micuță provocare pentru că părea să se dezintegreze în timp ce încercam să îl tai. Toate acele ingrediente micuțe și-au spus cuvântul. Dar nu m-am dat bătută. Pentru că avea un gust absolut genial. Chiar dacă simțeam că îmi ia gura foc, nu mă puteam opri din mâncat. Toate ingredientele se potriveau de minune unele cu altele. Iar carnea, făcută medium-rare, era absolut delicioasă. Aș putea spune sincer că a fost unul dintre cei mai buni burgeri ever. Și asta spune ceva, având în vedere cât de mulți burgeri am mâncat eu :))). În plus, am apreciat cel mai mult faptul că nu conținea roșie. Deja știți probabil că nu sunt deloc un fan al acestui ingredient în burgeri.

Chifla s-a ținut destul de bine și cred că, dacă încercam, aș fi reușit să mănânc burgerul cu mâna, nu aveam neapărată nevoie de tacâmuri.

În ceea ce privește numărul mare de sosuri, vreau să știți că majoritatea nici nu le-am simțit pentru că cel picant acapara scena. Dar nu m-a deranjat deloc.

Baconul a fost foarte bun, crocant și perfect.

Singurul care nu pot spune că m-a dat pe spate a fost sosul garnitură. Nu știu de ce, dar nu am rămas cu absolut nici o impresie în urma consumării lui.

el mexicano loco

Acestea fiind spuse, cred că ar trebui să mai dau o tură pe la Jack’s Bistro cât de curând pentru că aș mai încerca vreo câțiva burgeri. Am rămas cu gândul la ceapa crocantă din burgerul lui Alin :))). Și nu aș spune nu nici încă unui pahar de ceai rece de lavandă. Ce pot spune? E plin de bunătăți la Jack’s Bistro.

el mexicano loco

Review 0
7.8 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Carnea mi-a plăcut la nebunie, la fel și baconu, iar gustul general a fost unul excelent. Dacă ești iubitor de picant, evident!
Cons
Sosul picant a acoperit toate celelalte sosuri, iar cartofii erau congelați, deci nu m-au dat pe spate.
Aspect8
Gust9
Combinaţie de ingrediente9.5
Calitate ingrediente8.5
Garnitura7
Sos garnitură5
Chifla9
Carnea9.5
Uşurinţa de a-l mânca5
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*