George’s Hell Yeah fără ou la George’s Snack Hut

George’s Hell Yeah fără ou la George’s Snack Hut

Nimic nu ne place mai mult decât să încercăm burgeri noi. Și când recomandarea vine din partea unui membru al comunității TopBurger, nu avem cum să spunem nu. Așa că într-o geroasă zi de ianuarie am decis să înfruntăm viscolul și să încercăm burgerii de la George’s Snack Hut, o locație deschisă destul de recent în centrul Timișoarei.

Alegerea

Localul este destul de intim, mesele încăpătoare și meniul inspirațional. Fiecare produs este descris destul de detaliat și are o poză reprezentativă. În plus, personalul este destul de operativ și nu trebuie să aștepți extrem de mult nici ca să ți se ia comanda, nici ca să fii servit.

Gama de produse este variată. În funcție de preferințe poți alege sandwichuri mai mult sau mai puțin sofisticate, chiabatta sau burgeri. Iar dacă ești fan bere, ai și aici o serie de opțiuni semnificativă.

Deși mi-a luat ceva să studiez oferta, George’s Hell Yeah a fost opțiunea mea deoarece promitea un mix de gusturi destul de interesant. Iată care sunt ingredientele:

  • chiflă
  • antricot vită
  • brânză de capră
  • salată lolo rosa
  • roșii
  • morcovi
  • țelină
  • portocală
  • măr

Mai era și ou pe listă, dar am cerut fără pentru că oul nu intră în lista ingredientelor pe care eu le consum cu ușurință în burger. În plus, mai existau ceapă, salată normală și ceva sos în burger, ce nu erau menționate în meniu. Cât despre cartofi, aceștia a trebuit să îi comandăm separat.

george's snack hut

Impresii

Vizual, burgerul arăta destul de bine. Straturile erau vizibile, inclusiv cotoarele de salată. Farfuria era destul de mare pentru el. Doar că un burger înseamnă ceva mai mult decât toate chestiile astea superficiale.

Să începem cu începutul în disecarea ingredientelor. Și începutul este chifla, care mie mi-a plăcut pentru că nu era genul acela de chiflă sfărâmicioasă fără nici un gust. Era fluffy, călduță, chiar ok aș putea spune. Doar că nu îi simțeai gustul pentru că era complet acoperit de brânza de capră. De fapt, acesta a fost gustul cel mai proeminent din tot burgerul. Și chiar nu mă așteptam la asta, nici nu pot spune că mi-a plăcut în mod special.

Carnea era bună, dar nici nu se simțea decât dacă o căutai ca să o guști separat.

În ceea ce privește țelina, morcovii și mărul, eu mă așteptam la un fel e salată coleslaw… de care nu am avut parte. În schimb, a fost un fel de amestec ciudat, care nici măcar nu era dulce. Extrem de trist, pentru mine. Ca să nu mai spun că portocala nici măcar nu se simțea. Habar nu am unde anume a fost ascunsă, dar în burgerul meu nu cred că a ajuns mai mult de o bucățică minusculă. Bine că mâncasem de dimineață :)))).

Poate aș fi putut să trec peste toate aceste aspecte, inclusiv peste brânza de capră, dacă George’s Hell Yeah nu ar fi fost atât de iute. Și probabil treceam și peste iuțeală dacă știam de ea. Dar nicăieri în descrierea din meniu nu se specifica acest aspect. Iar titlul nu a fost suficient de sugestiv pentru mine, din păcate.

Singurii care m-au mai salvat au fost cartofii, chiar dacă proveneau dintr-o pungă. Ei au fost suficient de sărați și au avut 4 tipuri de sosuri, deși mie cel mai mult mi-a plăcut cel de usturoi.

george's snack hut

Concluzii

În timpul vizitei noastre am încercat 4 tipuri de burgeri. Nici unul nu a fost exact cum ne-am fi așteptat. Deci nu sunt ferm convinsă că aș reveni la George’s Snack Hut. Poate ca să testez unul dintre sandwichuri. Pentru că și la acest capitol am găsit ceva interesant. Dar aș face-o cu mari reticențe.

Review 0
6.3 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Chifla este bună, la fel carnea și cartofii.
Cons
Prea multă brânză de capră. Prea iute.
Aspect7
Gust5
Combinaţie de ingrediente5
Calitate ingrediente5
Garnitura7
Sos garnitură7
Chifla8
Carnea8
Uşurinţa de a-l mânca5
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

One Comment

  1. Pingback: Tasty Burger la Peter Burger la Street Food Festival Timișoara - Top Burger Romania

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*