Gordo Burger în Panama City

Gordo Burger în Panama City

De când cu TopBurger, ori de câte ori sunt plecată pe undeva trebuie să încerc măcar un burger. Așa că în momentul în care am călătorit într-o cu totul altă parte a lumii, trebuia să încerc burgerii. Gordo este un local tip fast food peste care am dat într-un mall din Panama City. Știu, știu, nu prea punem noi burgeri de fast food pe TopBurger, dar de data asta facem o excepție. Și am un motiv foarte serios pentru care se întâmplă acest lucru: în partea aceasta de lume burgerii încă sunt destul de clean și de americani. Ingredientele lor sunt ceea ce am numi clasice: carne, chifla, bacon, branză, salată, poate niște roșii și niște murături, plus sosuri și aia e. Nu prea vezi chestiile sofisticate ce se fac la noi în România. Și poate pare basic, dar este o rețetă de succes. Pentru că secretul stă, întotdeauna, în carne.

gordo burger

Ingrediente și impresii

După cum spuneam, ingredientele erau foarte basic. Eu am ales un Gordo Burger cu carne de pui, aceasta fiind introdusă sub formă de snițel, ca să mă exprim direct. Din fericire, hubby mă susține în pasiunea burgeristică și el și-a luat un burger classic, astfel încât să îi încercăm pe amândoi.

Burgerii erau destul de similari, mai puțin la capitolul carne. Burgerul de vită mi-a plăcut mai mult decât cel de pui, culmea, datorită faptului că era mult mai gustoasă carnea. Poate este vorba și de condimentele pe care le folosesc aici, altfel decât cele din România, dar clar contribuie pozitiv la gustul burgerului.

Despre restul ingredientelor, ce aș putea să spun? Baconul este foarte bun aici, foarte american, cheddarul la fel. Chifla este basic, nu are absolut nimic special, doar niște susan pe ea. Salata, roșiile, ceapa (de care acum mi-am amintit) și murăturile au fost ok. Ceea ce a fost cu adevărat WOW a fost însă garnitura. Cartofii erau basic, congelați, dezghețați, prăjiți, dar ceea ce era pe cartofi te făcea să îți lingi degetele: două sosuri de brânză ce aduceau puțin cu cele de nachos, doar că mai bune, bacon prăjit și cred că erau chives :))), dar nu sunt ferm convinsă. Oricum au fost cei mai buni cartofi garnitură ce i-am mâncat vreodată. Clar! Fără nici un fel de dubiu sau de părere de rău. Și dacă erai fan înrăit al sosurilor, puteai să pui mai multe chestii pe ei. Dar am zis că mai bine stau cuminte pentru că oricum era bombă calorică :))).

gordo burger

Concluzii

Ce am învățat din această experință?

  1. Că nu prea ai cum să dai greș cu formulele clasice.
  2. Că garnitura poate face diferența.
  3. Că România are tendința să se cam complice atunci când vine vorba despre burgeri.
  4. Că fiecare locație are specificul ei și trebuie să te adaptezi la el.

Acestea fiind spuse, dacă ajungeți prin partea aceasta de lume, încercați burgerii pentru că este foarte puțin probabil să regretați alegerea aceasta. Cui nu îi place un burger classic? Și Gordo este puțin mai mult decât un fast food classic, după cum a demonstrat fiecare burger de aici.

gordo burger

P.S. Nota reprezintă media ambilor burgeri pentru că nu am putut decide pe care să îl aleg pentru review :)).

Review 0
8.3 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Cel mai bun burger clasic ever!
Cons
Carnea de pui a fost mai puțin bună decât chifteaua de vită 😀
Aspect8
Gust8.5
Combinaţie de ingrediente8.5
Calitate ingrediente7.5
Garnitura8
Sos garnitură9.5
Chifla8
Carnea8
Uşurinţa de a-l mânca9
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

One Comment

  1. Pingback: Burgeri la Grill House ”The Corner” în Amsterdam - Top Burger Romania

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*