Italian JOBurger la Grătarul cu Ștaif

Italian JOBurger la Grătarul cu Ștaif

Am auzit de foarte multe ori că burgerii de la Grătarul cu Ștaif sunt foarte buni, poate cei mai buni din Timișoara. Așa că, atunci când a venit momentul să încercăm un local nou, am știut exact unde trebuie să mergem. Mai greu a fost să aleg din meniul extrem de diversificat de burgeri. Dar, cu o înclinație puternică asupra mâncărurilor cu specific italian, am ales Italian JOBurger.

Așteptările

După cum spuneam, a fost foarte greu să hotărăsc ce anume să aleg din meniul de burgeri de la Grătarul cu ștaif. Dar ingredientele din Italian JOBurger m-au convins că este alegerea cea mai bună. Ce anume conține el? Păi următoarele:

  • chiflă
  • rucola
  • ulei de măsline
  • carne de vită
  • mozzarella proaspătă
  • roșii
  • reducție de oțet balsamic

Am așteptat ceva timp după comandă, dar acest inconvenient s-a datorat și restului de produse comandate. Deci nu pot da vina pe cei de la Grătarul cu Ștaif, care au fost extrem de prietenoși.

Grătarul cu Ștaif

The Italian JOBurger

Cum a fost burgerul? Încă de la prima impresie, nu mi-a plăcut chifla. Parcă era prea arsă, prea… nu știu cum. Ceva la ea nu îmi plăcea. De când i-am făcut prima poză :))). Și pe măsură ce am mâncat din ea, m-a convins tot mai puțin. Era, pur și simplu, fadă.

Carnea, în schimb, în combinație cu mozarella proaspătă, mi-a plăcut la nebunie. Rucola am simtit-o foarte ciudată, probabil pentru că o amestecaseră cu uleiul de măsline. Dar gustul a rămas și a fost ok.

În afară de chiflă, am avut o problemă și cu roșia. De fapt, eu am o problemă cu roșiile în general. Pentru că roșiile din comerț sunt ÎNGROZITOARE! Nu au nici un fel de gust. La fel de bine ar putea să fie din plastic. Și nu înțeleg de ce, mai ales localurile, nu încearcă să aibă un furnizor local de produse proaspete. Chiar dacă sunt crescute în seră, tot sunt mai bune decât cele aduse de cine știe de unde, coapte într-o cutie. Cred că de-asta nici nu îmi prea plac roșiile în burgeri. Pentru că nu se compară, de nici o culoare, cu roșiile din grădina bunicii.

Reducția de oțet balsamic nu am simțit-o deloc. Habar nu am unde a fost sau ce trebuia să simt ca și gust. Dar nu știu cum ar fi putut să facă diferența. Pentru că tot ce se simțeam era combinația de carne de vită, mozarella și rucola. O minunată combinație italiană.

Grătarul cu Ștaif

Pe viitor…

… aș mai merge la grătarul cu ștaif, sincer. Pentru că mi-ar mai fi plăcut să încerc câte ceva din meniul lor. Voi ați fost pe la Grătarul cu Ștaif? Ce ați încercat de aici?

Review 0
7.7 Reviewer
Users 0 (0 votes)
Pros
Combinația de carne, mozzarella proaspătă și rucola mi-a plăcut la nebunie.
Cons
Chifla a fost un NO-NO clar.
Aspect7.5
Gust8
Combinaţie de ingrediente9
Calitate ingrediente8
Garnitura9
Sos garnitură8.5
Chifla2
Carnea9.5
Uşurinţa de a-l mânca8
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*