Juicy Lucy la zai apres cafe

Juicy Lucy la zai apres cafe

A trecut ceva timp de când am mâncat ultima oară burger la zai apres cafe, dar dacă tot am trecut pe acolo, am zis că ar fi cazul să revin la vechile obiceiuri. Juicy Lucy încă era în meniu, deși ușor modificat, ceea ce a făcut alegerea mult mai ușoară. Pentru că alternativa era un Big Black Angus destul de straniu deoarece conținea spanac.

De ce Juicy Lucy?

Ei bine, te cucerește de la descriere: Juicy Lucy are chiflă albă, o chiftea de la o vită Black Angus scoțiană, crescută în armonie pe pășuni verzi, tocmai pentru a îmbogăți calitatea cărnii; noi o umplem cu brânză Cheddar, ca să fim siguri că e extra juicy, iar peste chiftea adăugăm salată verde, ceapă roșie, castravete murat, o felie de roșie, bacon și niște extra brânză Cheddar. Îl servim cu sos făcut de noi și chipsuri de legume.

Aveam dubiile mele legate de chipsurile de legume, dar am zis că, în cel mai rău caz, nu le mănânc și gata. Atâta rău să fie.

juicy lucy

Impresii

Încă de la început burgerul mi s-a părut teribil de micuț. A fost sățios, nu spun nu, dar a fost foarte mic, unul dintre cei mai mici burgeri pe care i-am avut vreodată în față. Dar măcar a fost mic cu totul, nu o chiflă mare și o chiftea mică în interior :D.

Bun, am trecut peste acest moment, am început să mănânc, nu m-a impresionat prea tare chifla pentru că era destul de fadă. Nu mi-a plăcut faptul că burgerul era extrem de dezmembrabil. Nici măcar cu furculița și cu cuțitul nereușind să îl tai uniform.

În schimb, la capitolul carne Juicy Lucy stă foarte bine. Carnea chiar este sățioasă și super zemoasă. Brânza completează perfect carnea. Mi-au plăcut foarte mult castraveții. Vă spuneam în acest articol că eu am o problemă de principiu cu castraveții murați, dar aceștia chiar au fost buni. M-am împăcat bine și cu roșia și, din fericire, ceapa roșie a fost foarte ok, doar o notă diferită, nu un gust copleșitor.

Cea mai surprinzătoare a fost garnitura. Pentru că erau chipsuri din legume, dar mi-au plăcut. Nu aș fi zis niciodată că voi mânca chipsuri de sfeclă sau din cartofi dulci și îmi vor plăcea atât de mult. Poate ar fi fost și mai bine dacă nu erau așa uleioase :))). Dar tot cred că ar trebui să încep să fac și eu acasă :)).

Sosul garniturii a fost bun, doar că foarte puțin.

Concluzii

Juicy Lucy este clar de încercat. Este un burger micuț, dar sățios, în care aromele se îmbină foarte armonios. Iar dacă aveți dubii cu privire la chipsurile de legume ca și garnitură versus cartofii clasici, ei bine, nu vă faceți griji. Dacă mi-au plăcut mie, sigur vor fi și pe gustul vostru.

P.S. Baconul a venit ca și bonus, dar pot spune că nu a avut cine știe ce impact întru cât nici măcar nu mi-l aminteam :D.

Review 0
7.6 Reviewer
4.2 Users (1 vote)
Pros
Carnea, garnitura și sosul garniturii.
Cons
Chifla și faptul că era foarte dezmembrabil.
Aspect7
Gust8.5
Combinaţie de ingrediente8.5
Calitate ingrediente7
Garnitura9
Sos garnitură9
Chifla5
Carnea9
Uşurinţa de a-l mânca5
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*