Mexican Burger la American Grill Oradea

Mexican Burger la American Grill Oradea

Când ajungi în centrul orașului Oradea, după ce încetezi să te mai minunezi de cât de bine arată clădirile istorice restaurate și după ce termini cu pozele cauți, evident, ceva de mâncare. Opțiuni există, dar atunci când ești burgerist vrei un local cu burgeri. Ei bine, American Grill Oradea se prezenta ca și mândrul posesor al celor mai buni burgeri din oraș. Așa că nu puteam să nu intru și să văd cam cât de buni sunt, de fapt, burgerii lor.

Ingrediente și impresii

După un studiu aprofundat al ofertei lor, am ales Mexican Burger. Mi-a plăcut mult ideea de avocado și faptul că puteam să îmi aleg elementele basic ale burgerului. Așa că mexican burgerul meu a arătat cam așa:

  • chiflă
  • chiftea de vită
  • avocado
  • sos chipotle
  • salată iceberg
  • ceapă
  • castraveți murați
  • sos BBQ
  • maioneză

american grill oradea

Mi-a plăcut faptul că bucătăria era open kitchen și puteai să vezi ce se întâmplă. Mi-a plăcut atmosfera generală a locului. Personalul era super prietenos. Aveau apă pentru clienți, infuzată cu portocale și mentă. Mi-a plăcut mult de tot faptul că puteam să îmi fac propriul meu burger. Deși asta a ridicat și o serie de probleme pentru că mi-a fost greu să decid ce anume vreau :))).

Până la urmă am mers pe elemente clasice ca și extra. Spun asta pentru că sosul chipotle și avocado erau semnătura burgerului meu.

În momentul în care a venit comanda am fost ușor dezamăgită de dimensiunea burgerului. Chifla era foarte mică, genul acela de chiflă ce se poate cumpăra din orice supermarket. Acest lucru evident că nu mi-a plăcut în mod special pentru că aveam altfel de așteptări de la ”cel mai bun burger din oraș”. Dar măcar a fost o chiflă proaspătă și destul de bună la gust.

Trecând la capitolul ingrediente, m-a dezamăgit foarte tare faptul că avocado era pur și simplu tăiat și pus acolo. Mă așteptam, sincer, la ceva sos, ceva guacamole. Nu știu exact la ce, dar sigur nu la niște felii de avocado.

Carnea, în schimb mi-a plăcut foarte mult. Era destul de bine făcută, dar a rămas suculentă. Era perfect condimentată și nu pot să îmi au seama cum, dar au reușit să îi facă o crustă foarte faină pe deasupra, fără a o usca complet. A fost mai bună decât multe chiftele de burger pe care le-am mâncat în Timișoara, trebuie să recunosc. Mai mult, genul acesta de carne merita o chiflă gourmet și un sos de avocado pe măsură.

Sosul chipotle a fost picant și cam atât. Nu m-a impresionat cu nimic. Restul ingredientelor erau ok, destul de proaspete. Castraveții murați mi-au plăcut. Sosurile celelalte erau… basic… direct din sticlă.

Ca și garnitură am primit cartofi prăjiți, curățați de ei și toate cele, deci nu varianta congelată. Și ei au fost ok. I-am mâncat cu un sos american, ce nu m-a dat pe spate.

american grill oradea

Cred că principala problemă a American Grill este că produsele lor sunt ok și atât. Nu au nimic excepționala. Pentru ”cel mai bun burger din oraș” ar trebui să vii cu o chesti WOW! Ceva special care să te scoată din mulțime. Faptul că l-am putut mânca din mână nu era suficient… sau oare de-asta e așa micuță chifla?

Concluzii

Cred că aș reveni la American Grill Oradea dacă aș mai trece prin centrul orașului. Mai aveau câteva chestii în meniu de încercat. Și, după cum vă spuneam, mi-a plăcut foarte mult atmosfera. Ca să nu mai vorbim de raportul calitate preț destul de bun. Am plătit mai mult pentru burgeri mai proști. Și da, acest aspect nu ar trebui să fie un criteriu, dar nici nu putem să îl trecem complet cu vederea, nu?

Voi ați mâncat la American Grill Oradea? Ce ne recomandați de acolo? Sau ce ne recomandați în general?

Review 0
7.4 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Carnea foarte bună!
Cons
Chifla micuță și felul de prezentare al avocadoului.
Aspect6
Gust8
Combinaţie de ingrediente8
Calitate ingrediente8
Garnitura8
Sos garnitură6.5
Chifla5
Carnea8.5
Uşurinţa de a-l mânca8.5
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*