Not so cheesy Classic Cheese Burger la Pepper Steak&Shake

Not so cheesy Classic Cheese Burger la Pepper Steak&Shake

Cel mai trist este momentul în care mergem într-un loc în care suntem siguri că vom mânca bine și, când colo, primim cea mai nașpa mâncare. Am mers la Pepper Steak&Shake ferm convinși că vom avea parte de burgerul vieții noastre. Așa m-a amețit de cap Alin :))). Cum a fost de fapt… vă povestesc imediat.

Ingrediente și impresii

Pe hârtie burgerul suna foarte bine:

  • mix vită burger
  • sos brânză
  • salată
  • roșie
  • ceapă roșie
  • ceapă confit
  • pancetta
  • sos bbq

Cum ar putea cineva să greșească un asemenea burger, nu? Ei bine, foarte simplu. Totul începe cu lipsa condimentelor. Nu înțeleg de ce mă tot confrunt cu problema asta. Cât de greu poate să fie să pui acolo niște sare, niște piper, niște ceva… atunci când pregătești carnea. Cine nu face lucrul acesta? Până și  bunicile știu că trebuie să adaugi condimente în mâncare.

Ei bine, se pare că bucătarul de la Pepper a uitat cu desăvârșire de raftul de condimente pentru că ceea ce noi am mâncat (da, aici includ pe toată lumea de la masă pentru că toți am mâncat burgeri) nu avea deloc gust. Și ca să fie totul genial, carnea era și supra gătită.

pepper steak&shake

Probabil vă gândiți acum că nu contează atât de mult cum este făcută carnea. Într-un burger sunt atât de multe ingrediente care să îi dea aromă încât nu ar trebui să conteze așa mult carnea. Ei bine, un burger de nota 10 ar trebui să fie de nota 10 indiferent că îl mănânci mușcătură cu mușcătură sau că guști separat fiecare ingredient.

Bine, poate am fi trecut și noi peste faptul că nu existau condimente în carne dacă celelalte ingrediente ar fi fost bune, dar nu a fost așa. Sosul de brânză era un Bechamel de mâna a 5-a. Parcă ar fi amestecat cineva făină cu lapte și ar fi lăsat-o să dea un clocot. Și mai era și foarte mult, ca să fie treaba minunată de la un capăt la altul.

Salata și roșia au fost boring. Habar nu am ce înseamnă ceapa confit pentru că nu am identificat-o. Ceapa roșie era atât de puțină încât nici nu se simțea. Pancetta… s-a pierdut complet în burger. Iar minunatul sos bbq era un amărât de ketchup.

Ca și garnitură am avut niște cartofi care chiar au fost buni, mai buni decât burgerul, un fel de salată de spanac, dar nu și sos. Probabil s-au gândit că avem destul sos în burger.

Nu am mâncat tot, dar asta nu ar surprinde pe nimeni care mă cunoaște. În general nu prea pot să mănânc tot. Surpriza a venit din partea lui Flavius. Burgerii au fost atât de răi, încât nu doar că Flavius nu a mâncat ce rămăsese de la mine, deși mai face asta, dar nu a mâncat nici măcar tot burgerul lui. Și Flavius nu este mofturos deloc. Are stomac de T-Rex practic.

Concluzii

Classic Cheese Burger a fost o experiență extrem de dezamăgitoare. Sigur nu voi mai mânca burgeri la Pepper Steak&Shake niciodată. Și spun burgeri pentru că, într-o experiență anterioară, am mâncat la ei o salată destul de bună, iar Grapefruit Juper (Jusap???) – nu mai știu exact :))) – chiar mi-a plăcut. Așa că se naște întrebarea: există momente în care bucătarii, pur și simplu, dau epic fail și nu ar trebui să judecăm localurile după o singură experiență? Sau poți să te superi direct atunci când burgerul pe care l-ai comandat nu este tocmai ieftin, iar tu nu poți mânca decât jumătate din el și asta doar pentru că ți-e foarte foame?

Voi cum procedați în astfel de situații? Pentru că eu cam tind să mă supăr direct :D. Știți vorba aia, când te arzi cu ciorbă, sufli și-n iaurt :))).

Review 0
5.3 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Cartofii din garnitură.
Cons
Tot burgerul.
Aspect5
Gust1
Combinaţie de ingrediente7
Calitate ingrediente3
Garnitura8
Chifla7
Uşurinţa de a-l mânca6
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*