O surpriză plăcută…il Peperoncino

O surpriză plăcută…il Peperoncino

Acum, că tot am făcut acest statement, probabil că trebuie să și argumentez. De ce o surpriză, și de ce plăcută.

Nu e prima dată când ajung la il Peperoncino, ci a doua. Defapt a treia, dar prima dată am făcut cale întoarsă pentru că ieșisem cu „frățiorul” patruped, iar terasa lor era plină.

Prima dată când am ajuns la il Peperoncino (da, o să mai repet numele pentru că mi se pare foarte inspirat și îmi place cum sună) a fost cu prietenii la o pizza. Acum câteva luni în urmă am întrebat comunitatea online care pizza este cea mai buna în Timișoara și, printre răspunsuri neinspirate s-a strecurat și acest nume. Pentru o perioadă a rămas latentă această opțiune până când ne-am decis să gustă pizza lor.

Și a fost bună…foarte bună.

În grup am comandat quattro formaggi, cu ton, cu salam picant, capriciosa și nu mai știu ce…toate foarte echilibrate și gătite perfect. Ne-au plăcut mult.

Ah, am uitat că asta trebuie să fie o recenzie de burgeri…a devenit aproape o recenzie de restaurant.

Dar de ce am lălăit-o atât?

Cu acea ocazie, după ce comandasem pizza și înainte să ne ajungă comanda, logodnica observă un panou pe care scria că au și burger și cum îmi cunoaște cel mai bine chichițele, mi-a spus….puțin cam târziu. Dar numai bine mi-a rămas pata pusă…una mare.

Cu a doua ocazie prin zonă, am dat pe la il Peperoncino și am comandat singuru burger pe care îl au…momentan.

Ingredientele e care le conține sunt: carne de vită, bacon, cheddar, ceapă caramelizată, castraveciori murați, sos barbecue, maioneză și ketchup. Nu neapărat cea mai fericită alegere de ingrediente, dar rezultatul este foarte gustos. E practic clasicul burger, doar mai gustos.

Pe lângă burger vine și o porție de cartofi wedges și o dulceață de ardei iute, care e specialitatea bucătarului, un detaliu pe care l-am apreciat în mod special.

Unul dintre plusurile acestui burger este faptul că l-am mâncat cu o ușurință de inegalat. A rămas compus până la ultima înghițitură. În schimb, cel mai mare minus au fost cartofii congelați, dar am primit promisiunea că acest lucru se va schimba în momentul în care vor introduce și alți burgeri în meniu.

De-abia aștept să gust și din alți burgeri cu semnătura il Peperoncino. Între timp, cu siguranță mă voi înfrupta din pastele și pizza de aici.

PS: cred că il Peperoncino promite mult.

 

Burger il Peperoncino
7.6 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Cel mai mare plus a fost ușurința cu care am consumat acest burger. Îmi place să îl mănânc din mușcături, nu cu furculița și cuțitul, și chiar am reușit pentru că burgerul a rămas compus până la final. Am apreciat mult faptul că bucătarul a făcut dulceața de ardei iute.
Cons
Unul din minusuri e alegerea ingredientelor, dar mai mult de atât m-au dezamăgit cartofii congelați. Deși mi-a plăcut gemul de ardei iute, acesta ar putea fi mai puțin dulce
Aspect7
Gust8
Combinaţie de ingrediente6.5
Calitate ingrediente7.5
Garnitura6.5
Sos garnitură8.5
Chifla7.5
Carnea7
Uşurinţa de a-l mânca9.5
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*