Pulled Pork Burger de la EatOn Food Truck

Pulled Pork Burger de la EatOn Food Truck

Cum aș fi putut vreodată să nu încerc un burger cu sos de mere? Adică… era ultimul ingredient pe care credeam că o să îl găsesc într-un burger. Dar tocmai de-asta mi-a atras atenția. Și cum eram la Arad Open Air Festival, am zis că ar fi cazul să încerc ceva extravagant. Deci Pulled Pork Burger de la EatOn Food Truck să fie.

Pulled Pork?

Nici habar nu aveam ce presupune ingredientul principal. Vă dați seama cât de tare m-a șocat acest sos de mere din compoziția burgerului? Dacă l-am cumpărat mainly pentru acest ingredient? Dar am descoperit că pulled pork este un fel de carne mărunțită de porc, foarte condimentată (cel puțin pentru gustul meu), făcută la cuptor și pusă claie peste grămadă în burger. Nu aș putea spune că nu m-a impresionat, doar că toate condimentele din ea erau atât de puternice încât carnea nu se mai simțea aproape deloc. Și chiar nu pot spune că mi-a plăcut acest lucru în mod special.

Ce mai conținea pulled pork burger?

  • chiflă
  • BBQ sauce
  • murături
  • smokey cheese
  • sos de mere

Rezultatele experimentului

Problema nu a fost că nu mi-a plăcut neapărat burgerul. A fost relativ ok. Dar! Sosul de mere a fost prea puțin în comparație cu cantitatea extrem de mare de carne. Brânza, la fel, a fost prea puțină. Murături sincer nu cred că am avut pentru că alea chiar nu le-am simțit deloc. Nici măcar chifla nu pot spune că se simțea foarte bine. A fost, pur și simplu, prea multă carne. Și chiar nu am înțeles de ce. Pentru că, teoretic cel puțin, combinația de ingrediente ar fi trebuit să fie foarte faină. Și pe alocuri, unde am reușit să iau puțină carne și puțin din celelalte chestii, chiar mi-a plăcut burgerul. Dar în principiu, a fost mult prea consistent pentru gusturile mele.

Adică nici cartofi nu am avut și tot nu am reușit să mănânc decât jumătate din burger. Restul i l-am pasat rapid lui Flavius. Pentru că altfel aș fi leșinat.

Pulled Pork Burger de la EatOn Food Truck clar nu aș mai mânca. A fost un experiment. A fost acceptabil. Dar cam atât. În schimb, aș încerca alți burgeri de la ei. Pentru că aveau o gamă destul de variată de unde să alegi. Deci sper să îi mai întâlnesc… undeva cândva :)). Și să vă mai povestesc despre burgerii lor.

Voi ați mâncat de la EatOn până acum? Ce ne-ați recomanda?

Review 0
5.9 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Ingredientele au fost extrem de inedite și mi-a plăcut provocarea.
Cons
Mult prea multă carne.
Aspect5
Gust6
Combinaţie de ingrediente7
Calitate ingrediente7
Chifla7
Carnea5.5
Uşurinţa de a-l mânca4
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

One Comment

  1. Pingback: Pulled Pork Burger la Naru - Top Burger Romania

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*