Pulled Pork Burger la Naru

Pulled Pork Burger la Naru

Am auzit atât de multe despre cât este de bun burgerul de vită de la Naru încât a trebuit să merg la ei să mă conving. Doar că Alin a vrut să consume același burger de vită (el fiind cel ce l-a lăudat în prealabil) și am zis că nu are rost să mâncăm amândoi același burger. Piața trebuie testată, iar eu m-am sacrificat martiric :)))).

De ce Pulled Pork Burger?

Ei bine, la capitolul burgeri Naru nu are o oferă exagerat de vastă. Opțiunile, de fapt, sunt doar 3: Pulled Pork, Black Angus sau Veggie. Și va fi o zi extrem de rece în iad cea în care voi decide să comand un burger 100% vegetal. Îi zice HAMburger dintr-un motiv.

Să nu intrăm totuși în dezbateri. Ideea este că am ales pulled pork burger până la urmă, iar acesta conținea:

  • ceafă de porc
  • dulceață de ceapă
  • cheddar
  • salată
  • castraveți murați
  • cartofi cu rozmarin

naru

Impresii

Trebuie să recunosc, aveam ceva impresii atunci când am comandat pentru că unicul meu contact cu un burger pulled pork nu a fost cel mai reușit (puteți citi aici întreaga poveste). Totuși, în momentul în care a venit mâncarea, m-am felicitat. Burgerul arăta foarte bine și am fost atât de grăbită să îl testez încât, după 2-3 poze semi artistice l-am tăiat, uitând cu desăvârșire să îi fac o poză în timp ce era întreg.

My bad!

Trecând la burgerul propriu-zis, mi-a plăcut. A fost un gust diferit și mi-a oferit ocazia de a realizat cât de tare m-am obișnuit cu burgerul de vită. Totuși, carnea a fost gustoasă, condimentată bine și se împletea perfect cu dulceața de ceapă. Aceasta chiar a ajutat-o puțin la capitolul savoare. Brânza s-a simțit suficient cât să îi ofere o notă distinctă burgerului, iar castraveții murați au fost foarte buni, de această dată :D.

La capitolul integritate, burgerul meu nu pot spune că s-ar fi putut mânca din mână cu ușurință. Vorbim despre un pulled pork până la urmă, deci nici nu mă așteptam la așa ceva. Dar cu furculița și cuțitul nu am avut absolut nici un fel de problemă :D.

Mi-au plăcut mult cartofii ce au venit ca și garnitură. Chiar aș fi zis că sunt naturali 100% dacă nu aveau în interior textura aceea de papă ce definește cartofii pre congelați. În plus, ei aveau și un sos de maioneză cu mărar, pe care l-am mâncat, dar care nu mi-a plăcut atât de mult :))). Mărarul chiar este tot în lista mea de legume pe care pur și simplu nu le mănânc :D.

Fiindcă era și Flavius cu noi, am gustat de la el și Black Angus Burger și chiar mi-a plăcut maxim. Este basic, dar super bun și sper să se mobilizeze Alin să îi scrie o recenzie :))).

naru

Concluzii

Cei de la Naru se descurcă la capitolul burgeri. Rețetele lor nu sunt foarte sofisticate, dar rezultatul este mai mult decât satisfăcător. Și cum mi-a plăcut destul de mult limonada de ghimbir ce o prezentau drept bere, s-ar putea să revin cât de curând :D.

Voi ați încercat burgerii de la Naru? Sau ce ne recomandați din meniu?

Review 0
7.8 Reviewer
7.2 Users (1 vote)
Pros
Un burger echilibrat, în care se simțea calitatea ingredientelor.
Cons
Sosul cu mărar.
Aspect9
Gust8
Combinaţie de ingrediente8.5
Calitate ingrediente8
Garnitura8
Sos garnitură6
Chifla8
Carnea8
Uşurinţa de a-l mânca7
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

One Comment

  1. Draga Andra C.,

    Multumim mult pentru articolul publicat, pentru deschidere si sinceritate.
    In urma acestuia ne-am decis sa va dezvaluim mici secrete din spatele cortinei NARU.
    Meniul este ajustat sezonal si preferam sa venim cu o oferta mai mica de produse proaspete insa, cumparate si pregatite zilnic. Aceasta apropos de mancare. Ne axam pe calitate, nu cantitate.
    Procedeul, prin care se face limonada cu ghimbir si berea de ghimbir, aka ginger beer (Sasparilla), este foarte diferit.
    Berea de ghimbir se fermenteaza la o anumita temperatura timp de doua zile, iar ca procedeu este mai similar cu socata, decat cu limonada, insa va invitam sa gustati si limonada noastra cu ghimbir si miere. Le recomandam pe ambele 
    Cat despre burger, apreciem feedback-ul dumneavoastra si ne bucuram, ca v-a lasat o impresie pozitiva, iar despre cartofi mentionam faptul ca sunt intr-adevar 100% naturali. Indiferent de sezon. De dragul clientilor si pentru a fi oarecum eficienti si rapizi, cartofii, ca si in majoritatea localurilor, care se respecta, sunt double cooked ( blansati 5 minute in ulei la 120 grade, pentru a se gati, fara a prinde inca culoare, dupa care se racesc, iar in momentul in care avem comenzi, se prajesc la cerere. Asta duce la un interior moale si un exterior crocant).
    Cat despre cum sa mananci un burger? Servim tacamuri la el, insa probabil stiti mai bine, iubitori de burger fiind, best way to eat a burger is always the messy way 
    Apropos de sos, va sugeram sa comunicati ospatarului orice nelamuriri si curiozitati, care v-ar fi putut oferi o alternativa ca sos (pe langa cel BBQ , recomandam sosul Romesco –minunat, cu rosii, usturoi copt si ardei copti, ca si ingrediente principale).
    Desi sunteti “In cautarea unui zece perfect” our perfect imperfections ne caracterizeaza, prin insusi numele localului NARU (=a deveni, a fi), ne dezvoltam si invatam impreuna, atat alaturi de echipa noastra, cat si alaturi de voi, oaspeti bineveniti oricand, iar sfaturile si feedbackurile ne ajuta si vor fi mereu constructive.
    Distractie in calatoriile voastre culinare!

     

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*