Special Burger BunBun

Special Burger BunBun

Dacă un coleg, iubitul, mama sau… oricine practic… vă propune, spontan, să mâncați un burger la BunBun, sfatul meu este să acceptați. Pentru că burgerii lor chiar sunt buni-buni! De unde știu? Păi Baconatorul l-am mâncat deja și vă povesteam despre el aici. Iar acum sunt pregătită să vă povestesc despre un alt produs, la fel de gustos, Special Burger.

Ce este așa special la Special Burger?

Cel mai probabil carnea Black Angus. Pentru că restul ingredientelor sunt destul de comune:

  • chiflă
  • sos BBQ
  • salată
  • Cheddar
  • roșii
  • maioneză
  • salată ceapă

Sigur ați mai găsit această combinație și în altă parte. Doar că la ei carnea este deosebit de gustoasă. Chifla este cu semințe. Iar sosurile se potrivesc perfect. Nu am simțit prea multă ceapă, ceea ce a fost excelent, pentru că mă cam doare stomacul atunci când exagerez cu acest ingredient. Iar roșiile au fost relativ ok, adică nu m-au deranjat în mod deosebit, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori.

Totuși, nu am găsit nimic special la acest burger de la BunBun. El a fost ok. Eu eram semi-leșinată de foame, l-am mâncat aproape pe nemestecate. Dar nu a fost special. Și, având în vedere experiența anterioară, dacă ar fi să aleg între Special Burger și Baconator, l-aș cam alege pe cel din urmă.

În ceea ce privește garnitura, cartofii au fost buni, proaspeți, dar nu au avut sos. Și chiar dacă varianta asta e ceva mai puțin calorică, nu vreau să mă gândesc la calorii atunci când mănânc burger :)))). Așa că data viitoare voi avea grijă să cer și sosul de cuviință. Pentru că nu au farmec de nici o culoare cartofii fără sos.

BunBun

Circumstanțe atenuante

Poate trebuia să încep cu ele sau poate nu contează deloc, dar aș vrea să menționez că imaginile sunt atât de puțin flatante pentru că noi am luat burgerii la pachet și i-am consumat la birou :D. Și da, chiar și în aceste condiții au fost foarte buni.

Mai am de încercat 2 burgeri din arsenalul BunBun și abia aștept să dau verdictul final. Care dintre ei este mai bun oare? Sunt foarte, foarte curioasă ce as mai au ascuns în mânecă. Voi ce îmi recomandați?

Review 0
7.4 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Foarte gustos, l-am mâncat extrem de repede.
Cons
Nu am putut identifica nimic deosebit la el.
Aspect6
Gust8
Combinație de ingrediente8
Calitate ingrediente8
Chiflă7
Carne8.5
Garnitură7
Ușurința de a-l mânca7
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*