Surpriza neplăcută din Duba cu Mâncare

Surpriza neplăcută din Duba cu Mâncare

În weekend, Timișoara a găzduit o nouă ediție a Craft Beer Festival și evident că am mers. Nu pentru că aș fi eu mare amatoare de bere, ci pentru atmosferă și promisiunea de street food. Dacă tot am ratat festivalul dedicat mâncării, am zis că sigur voi găsi aici ceva ok. Si chiar dacă oferta a fost ceva mai scăzută decât mă așteptam, m-am așezat fără să stau prea mult pe gânduri la coada de la Duba cu mâncare. Pe principiul, dacă e coadă, sigur e bun.

Ce să aleg?

Nu pot spune că aveam foarte multe opțiuni, din start, la Duba cu Mâncare. Existau 2 variante de burger de vită, un burger vegetarian și cartofi prăjiți serviți separat. Între moto burger și cheese meltdown, l-am ales pe cel din urmă pentru că promitea mai multă brânză. Și cum eu sunt fan brânză, vă dați seama că așteptările mele erau foarte mari.

Burgerul cheese meltdown trebuia să conțină carne de vită, roșie, ou, brânză cheddar, sos brânzeturi, sos de burgeri, salată și ceapă. La ou am renunțat din start, pentru că mi se pare cea mai stranie chestie de pus pe un burger. Am mâncat o singură dată burger cu ou, nu mai știu exact cum se numea localul și a fost destul de ok, doar că mă îndoiam profund că cineva de la Duba cu Mâncare urma să gătească un ou ochi și să îl pună frumos pe burgerul meu. Iar oul fiert prefer să îl consum doar în anumite salate.

Duba cu Mâncare

De unde a venit dezamăgirea

Problema nu a venit din faptul că am stat 30 de minute la coadă până am dat comanda. Lucrul acesta s-a mai întâmplat și la Street Food Festival. Nici măcar cele încă 30 de minute până a venit comanda nu m-au descurajat. Eram cumva foarte zen. Dar când mi-am ridicat burgerul deja am știut că nu o să îmi placă. Pentru că în viața mea nu am văzut ceva mai aruncat într-o semi-farfurie de hârtie.

Totul era mânjit cu un sos alb, inclusiv ambalajul. Și am sperat că va fi un sos bun, dar nu a fost cazul. Pentru că lăudatul sos de brânzeturi era mai mult o smântână. Cheddarul cred că era ceva brânză topită la folie. Ceapa era taiată cu toporul. Adică niște bucăți atât de mari de a trebuit să le aleg cu totul. Chifla am știut că nu o să îmi placă de când am ajuns la coadă în drept cu tejgheaua. Era din aceea de proastă calitate, cumpărată la grămadă, nici măcar pufoasă. Groaznic. Salata nu am simțit-o deloc. Deci eu am spus că el avea salată pentru că așa scria pe meniu. Dar al meu nu sunt sigură că a beneficiat de acest ingredient.

Singurii care mi-au plăcut au fost cartofii, pentru că erau sărați morugă. Dacă nu cunoașteți acest termen, o să vi-l explic: gustul de sărat morugă poate fi regăsit atunci când: 1. bagi degetul ud în sare și apoi în gură sau 2. lingi un drob de sare.

A fost prima oară când am mâncat de la Duba cu Mâncare, dar nu cred că aș mai risca. Dacă am avut eu o experiență mai proastă și știți voi mai bine, nu ezitați să îmi scrieți în comentarii sau să lăsați un review.

Surpriza neplăcută din Duba cu Mâncare
2.6 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Carnea ar fi putut fi bună, dar în alte combinații. Cartofii mi-au plăcut pentru că au fost foarte sărați, iar sosul pe care l-am pus pe ei era ceva sos de usturoi cumpărat din magazin.
Cons
Sosuri au fost oribile. Chifla sub orice critică. Ceapa era tăiată mult prea mare. Nu am regăsit cheese meltdown-ul promis.
Aspect1.5
Gust1.5
Combinaţie de ingrediente1
Calitate ingrediente1.5
Garnitura5
Sos garnitură6
Chifla1
Carnea3
Uşurinţa de a-l mânca3
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

2 Comments

  1. Pingback: Craft Beer Festival la Timisoara - Blogu' lu' Andra

  2. Pingback: Tempura burgers: se cauta proprietar - Top Burger Romania

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*