Texas Burger la Pizza Hut

Texas Burger la Pizza Hut

Din ziua în care Pizza Hut a schimbat meniul am vrut să încerc burgerul lor. Dar nu aveam așteptări mari. Trebuia să fiu ușor sărită să cred că un local numit PIZZA HUT ar putea face burgeri extraordinari. Doar că trebuia și să îi verific. Pentru că aici, la TopBurger, suntem oameni super buni și inclusive. Toată lumea primește o șansă. Nu se știe niciodată de unde iese burgerul de 10 :D.

Impresii și ingrediente

După ce am studiat oferta am ales Texas Burger. M-a atras mult ideea de nachos în burger și, cu toate că riscam să fie moi sau mai știu eu cum, am zis că asta e, risc.

Hai să vă spun totuși ingredientele:

  • carne de vită
  • sos Samourai
  • brânză Cheddar
  • salsa roșii
  • nachos
  • chiflă cu susan
  • unt aromatizat

Nu pot spune că burgerul a fost rău, dar nu a fost nici un burger gourmet. Cum îți dai seama când mănânci un burger gourmet și când mănânci fast food? Ei bine, carnea face diferența. Chifteaua aceea congelată de burger are un gust specifici. Și e cam același gust peste tot. În timp ce mestecam chiar mă gândeam că dacă mă concentrez doar pe gustul cărnii și închid ochii aș putea să cred că sunt la McDonald’s la fel de bine.

Dacă vi se pare că vorbesc prostii, data viitoare când mâncați în oraș concentrați-vă doar pe acest aspect și veți înțelege despre ce vorbesc. Chiar și complet necondimentată, carnea din burgerii gourmet are un cu totul alt gust decât carnea din fast food. Mai ales dacă vorbim despre marile lanțuri de fast food americane.

Trecând la restul ingredientelor, pot să spun că am avut parte de o chiflă basic, de fast food. Era ok, dar nu delicioasă. Am întrebat expres cât de picant este sosul Samourai și am fost asigurată că nu este foarte picant. Nu a fost așa. De fapt, era foarte picant pentru gustul meu și abia am mâncat burgerul. Brânza era ok. Am avut parte de nachos crocanți, ceea ce a fost foarte bine și a contribuit substanțial și pozitiv la gustul general al burgerului. Salsa de roșii a fost o chestie ok, ciudată pentru mine pentru că nu am mai avut așa ceva în nici un burger pe care l-am încercat până acum. Erau un fel de roșii tăiate cubulețe și făcute cu nush ce. Cât despre untul aromatizat… nu știu unde era… nu vorbim despre el.

pizza hut

Ca și garnitură am avut chipsuri de cartofi, făcute de ei. Poate erau dintre cei tăiați și congelați, nu știu exact, dar sigur erau… home made :)) ca să zic așa :D. Și mi-au plăcut. Mai ales că i-am combinat cu un sos de usturoi. Mmm… delicios :))). Zici că suntem un popor de vampire hunters, așa mult ne place usturoiul.

Un aspect care mi-a plăcut foarte mult la acest burger a fost faptul că era foarte compact. Am putut să îl mănânc cu mâna fără nici un fel de problemă. Dar nu cred că ar trebui să mă mir pentru că această regulă este basic pentru mâncarea de tip fast food :D. Sorry, Pizza Hut, nu ai cum să mă convingi că ești un restaurant gourmet.

pizza hut

Concluzii

Cred că atunci când vine vorba despre Pizza Hut, voi rămâne la pizza. Burgerii lor… nu știu dacă i-aș mai încerca. Dar mi-ar plăcea să știu dacă merită :))). Deci, dacă ați mâncat la burgeri la Pizza Hut, spuneți-ne cum sunt și ce anume ne recomandați. Dacă ați descoperit alți burgeri ce merită verificați, dați-ne de știre. Burgerul de 10 trebuie să fie pe undeva.

Review 0
6.9 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Un burger compact, foarte ușor de mâncat. Garnitura destul de bună.
Cons
Carnea nu era chiar ce trebuie
Aspect6.5
Gust6.5
Combinaţie de ingrediente7
Calitate ingrediente6
Garnitura8
Sos garnitură8
Chifla6
Carnea5
Uşurinţa de a-l mânca9
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*