Texas Burger, un burger yummy

Texas Burger, un burger yummy

Acum aproape un an am citit pe o pancartă mesajul „best ribs în town„, dar mi-am spus că e doar o publicitate ieftină, aşa cum se întâmplă de multe ori. Recent am decis să îi călcăm pragul şi să vedem cât de bune pot fi coastele de la Grătarul cu Ştaif, pentru a vedea dacă chiar sunt cele mai bune din oraş. Putem confirma, chiar sunt cele mai bune.

Dar nu voi vorbi despre minunatele coaste pe grătar, ci despre burgerul atrăgător şi apetisant pe care cu greu l-am ales di meniul lor. Cu greu pentru că aş fi mâncat câte unul din fiecare.

Primul burger din această locaţie a fost Texas Burger, însoţit de cartofi prăjiţi şi un sos barbecue cu o aromă afumată foarte delicioasă. Cartofii noi de Belinţ, proaspeţi şi prăjiţi pe loc sunt garnitura perfectă pentru un burger bun. În chifla rumenie, erau aşezate cu grijă: salată, sos barbecue, carne vită Black Angus, caşcaval Gouda şi Cedar peste carne, bacon american crud uscat, roşii şi castraveţi acri.

Mi-a plăcut mult aspectul burgerului. Nu îmi era foame peste măsură, dar atunci când l-am văzut mi-a lăsat imediat apă în gură. Mai mult decât aspectul mi-a plăcut gustul, dar şi gradul de gătire a cărnii. Per total a fost o experienţă culinară neaşteptată…da, chiar nu ma asteptam sa fie atat de bun, mai ales că nu ştiam nimic despre Grătarul cu Ştaif.

 

Texas Burger cu ştaif
8.6 Reviewer
0 Users (0 votes)
Aspect9
Gust8.5
Combinaţie de ingrediente7.5
Calitate ingrediente8.5
Garnitura9
Sos garnitură8.5
Chifla8.5
Carnea8.5
Uşurinţa de a-l mânca9
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*