The 5’TH Burger la Untold via La Casa

The 5’TH Burger la Untold via La Casa

Untoldul este un eveniment pe care nu l-am ratat în nici un an, încă de la prima ediție și, de fiecare dată, a trebuit să încerc și unul dintre burgerii de aici. Opțiunile sunt nenumărate la Untold și, dacă anul trecut testam burgerii de la Marty, anul acesta, după un mic studiu de piață :))), am ales burgerii de la ”La Casa” pentru că sunau prea bine ca să îi ratăm.

Ingrediente și impresii

The 5’TH Burger m-a atras de la bun început datorită conținutului. Acesta conținea următoarele ingrediente delicioase:

  • chiflă
  • carne de vită Black Angus
  • roșii
  • salată creață
  • inele de ceapă
  • chips de bacon
  • sos BBQ
  • sos Chaesar

Mi-a plăcut foarte mult faptul că burgerul a fost proaspăt pregătit, iar acest proces a durat extrem de puțin. Da, la capitolul aspect a lăsat puțin de dorit pentru că a fost pus la un loc în grabă, însă la capitolul gust, pot să spun doar WOW! Încă de la prima mușcătură am știut că am făcut cea mai bună alegere posibilă.

La Casa

Chifla era o banală chiflă cu semințe de susan, însă destul de gustoasă și cu o consistență foarte faină. Carnea de vită mi-a plăcut foarte mult. A fost suculentă, chiar dacă era medium și avea o savoare foarte faină. Roșiile și salata mi s-au părut neutre. Nu am ce spune despre ele. În schimb inelele de ceapă mi-au plăcut la nebunie în toată compoziția aceasta. Mi se pare un ingredient care clar are ce căuta într-un burger și care îi dă un gust și o textură aparte burgerului. Chipsurile de bacon au fost exact ce trebuie. Eu ADOR baconul, dar trebuie să fie foarte bine făcut, iar în cazul acesta așa a și fost.

Ultimele, dar nu cele din urmă sunt sosurile, care au fost exact ceea ce trebuie. Sosul Chaesar s-a simțit puțin mai tare, însă acest aspect nu m-a deranjat deloc pentru că, per total, burgerul a fost extrem de bun. Bine, eu l-am mâncat la miezul nopții și eram hyper :))). Asta s-ar putea să contribuie la părerea atât de bună despre el :))). Dar dacă ați fost la Untold și ați mâncat burgeri de la ”La Casa”, vă rog să îmi spuneți cum vi s-au părut într-un comentariu.

Evident că am comandat și cartofi cu burgerii  noștri (da, Hubby a încercat și el un burger de la ”La Casa”, dar al meu a fost mai bun :D) pentru că nu se poate altfel. Despre ei, ce să vă spun? Cartofii standard congelați și prăjiți pe fast forward.

La Casa

Concluzii

Acestea fiind spuse, trebuie să vă mărturisesc că aș mai mânca burgeri de la ”La Casa”. Aș mai mâncat și The 5’TH Burger, dacă aș avea ocazia. Așa că data viitoare când sunt la Cluj, cred că îi voi vizita pentru că sunt prea buni. Voi ați testat burgerii lor? Cum vi s-au părut? Ce îmi recomandați?

Aștept comentariile și sugestiile voastre.

Review 0
8.5 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Combinația de ingrediente absolut delicioasă.
Cons
S-a terminat prea repede :))).
Aspect6
Gust9.5
Combinaţie de ingrediente9.5
Calitate ingrediente9.5
Chifla9
Garnitura7
Uşurinţa de a-l mânca9
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*