Vintage Chicken Burger & Fries

Vintage Chicken Burger & Fries

Eram hotărâtă să mănânc doar supă. Sau ceva ciorbă măcar. Nu aveam nici o intenție sa mă apropii de nimic junk sau nesănătos. Dar ispita, sub forma lui Alin, a zis: Hai, Andra, să mâncăm ceva în oraș… Și am mers în complex. Ce ciorbă puteam să mănânc acolo? Așa că ne-am așezat la Vintage Cafe și am început să răsfoim meniul. După ce Alin mi-a spus ca burgerii erau creația lui chef Scărlătescu, am înțeles de ce alesese această locație. Și chiar dacă Bacon Burgerul îmi făcea cu ochiul, am decis să merg pe ceva o idee mai light, adică Chicken Burger & Fries.

chicken burger

Momentul acela când intuiția îți vorbește, dar nu îți spune chiar tot

Când au venit burgerii, m-am bucurat că am mers pe intuiție. În primul rând pentru că eu am primit maioneză la cartofi, iar Alin ketchup. Dar când l-am tăiat, mi-am dat seama că trebuia să ascult ceva mai bine, pentru că salata mea coleslaw din burger avea mai mult pătrunjel decât grădina bunicii. Dar cum ziua a fost una caldă, una rece, pătrunjelul era tăiat atât de mare, încât l-am putut alege aproape în întregime.

Ca să vă lămuresc totuși, Chicken Burger de la Vintage Cafe conține următoarele:

  • chiflă brioche
  • maioneză
  • piept de pui crocant
  • salata coleslaw
  • castraveți murați

chicken burger

Impresii cu burta plină

Deja îmi era foame, așa că, la primele mușcături, burgerul era minunat. Dar acum încerc o chestie nouă, se numește savurarea mâncării :))). Înfulecatul parcă nu e chiar așa de sexy :D. Așa că, după primele înghițituri, am început să analizez burgerul. Și, ca să fie treaba, treabă, să îl comentez împreună cu Alin mai ceva ca la Bravo ai stil!

La ce concluzii am ajuns?

Păi carnea era foarte bună. Puiul proaspăt și crocant, perfect pentru burger. Salata, dacă am înlăturat pătrunjelul, pe care îl detest din tot sufletul, a fost foarte bună. Castraveții mi-au plăcut. Și poate pare ciudat că spun asta. Adică… erau niște castraveți murați. Dar eu am avut și experiențe neplăcute cu acest ingredient. De-asta spun că au fost buni în acest caz :D. Maioneza a fost ok, nu mă pot plânge. Și ajungem la chiflă.

Intenția chiflei era bună. Adică avea și semințe. Ce puteam să cer mai mult de la ea? A, da… să nu fie arsă și să fie prăjită atunci… nu scoasă de la păstrare. Pentru că se simte această diferență.

Și acum ajungem la o problemă care mă macină. Oare de ce au impresia oamenii care au restaurante/fast food/what ever, că noi nu ne dăm seama dacă chestia pe care o servesc este 100% proaspătă sau nu? Chiar nu înțeleg chestia asta. Adică… se simte. Nu trebuie să fii ceva critic culinar ca să îți dai seama. Trebuie doar să ai limbă.

În fine… în speranța că vor corecta acest neajuns, plănuiesc să mai trec pe la Vintage Cafe și să le mai dau o șansă. Cine știe, poate data viitoare va fi mai bine.

Review 0
7.6 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Burgerul s-a ținut foarte bine de la început la sfârșit și l-am mâncat foarte ușor cu mâna. Carnea mi-a plăcut mult, la fel și cartofii ce veneau ca și garnitură.
Cons
Chifla arsă nu a fost deloc pe placul meu și nici pătrunjelul.
Aspect7
Gust7
Combinaţie de ingrediente7
Calitate ingrediente8
Garnitura8
Sos garnitură7
Chifla5
Carnea9
Uşurinţa de a-l mânca10
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*