Wolf’s Burger de la Marty la Untold

Wolf’s Burger de la Marty la Untold

Anul acesta, la Untold, a fost foarte dificil să aleg ce să mănânc. Pentru că opțiunile erau extrem de variate. Dar am știut, înca de la început, că voi alege, la un moment dat, burgeri. Și, de data aceasta, am mers pe aparențe. Am ales după nume. Și după ingrediente, dar mai ales după nume. Cum aș fi putut rata un Wolf’s Burger de la Marty? Suna prea bine.

Rezultatul inspirației?

Din fericire, nu am stat foarte mult la coadă. Am fost ușor surprinsă de acest aspect, dar am înțeles repede ce se întâmpla. Pentru a vinde mai mult și mai ușor, toți burgerii erau pre-preparati și ținuți la cald. Deci tot ce aveau de facut cei ce serveau era să îi scoată din rezervă, să adauge niște cartofi și un pliculeț de sos, et voila! Masa este servită.

Această veste nu m-a bucurat în mod special, pentru că mă temeam că rucola va fi nașpa. Dar, habar nu am cum, au reușit să păstreze burgerul într-o stare perfectă.

Marty

Ce conținea Burgerul Lupului?

  • chiflă
  • carne vită
  • pastramă de vită
  • varză murată
  • muștar dijon
  • sos thousand island
  • rucola
  • maioneză
  • unt

Păreri cu burta plină

Când am desfăcut burgerul, nu pot spune că am fost foarte încântată de chiflă. Era ceva mai random așa, cu textură de prăjiturică… într-un fel. Nu aș putea să o asemăn decât cu chiflele pentru hot dog de la Profi. Dar nu a fost chiar atât de rea pentru că gustul a fost mascat de celelalte ingrediente.

Carnea de vită a fost well done și nu m-a dat pe spate, dar pastrama de vită a fost absolut delicioasă. Parcă mă apucă foamea numa când mă gândesc la ea :)))). Rucola nu a fost caldă și nașpa, Doamne ajută! Dar mi-a plăcut și mai mult combinația cu varza murată. Îi oferea un gust aparte, puțin rustic. Și nu mă pot plânge nici de muștar, deși eu nu sunt fană a acestui ingredient în burgeri. Aici chiar a contribuit frumos la toată povestea.

Marty

Untul nu mi-l amintesc deloc. Dar cred că sosurile au fost ok pentru că nu îmi amintesc să nu îmi fi plăcut :))).

În schimb, cartofii au fost extrem de sărați, până și pentru mine. Iar eu mănânc sărat de felul meu. Și nu mi-a prea plăcut faptul că sosul pentru cartofi era pliculeț de Unilever. Nu pentru că aș avea o problemă cu acest brand. Chiar consum produsele lor. Doar că mă așteptam la ceva mai wow. Până la urmă Marty este un restaurant. Știți cum zic? Chiar nu au un sos propriu?

Concluzii

Acestea fiind spuse, cred că aș mai mânca de la Marty, dacă s-ar mai ivi ocazia. Pentru că, în condițiile date, a fost ok. Dar clar nu am găsit aici un burger de nota 10. Voi ați încercat burgerii lor? Aveți ceva recomandări? Nu vă sfiiți să le scrieți în comentarii.

Review 0
5.9 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
Pastrama mi-a plăcut foarte mult. Varza a mers super bine cu restul ingredientelor.
Cons
Chifla, not that good. Cartofii mult prea sarati.
Aspect4
Gust9
Combinaţie de ingrediente9
Calitate ingrediente7
Garnitura4
Sos garnitură4
Chifla2
Carnea7
Uşurinţa de a-l mânca7.5
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

 

One Comment

  1. Pingback: The 5'TH Burger la Untold via La Casa - Top Burger Romania

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*